annonse

annonse

Foto:

Thomas Nilsen Feel 24 og Paal Skaalsvik, Konserndirektør Eiendom for Nordvik Eiendom.
Åpner nå sin hittil største senter i Bodø Storsenter

Feel24 fortsetter storsatsningen i Bodø

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Dette senteret blir helt unikt, og vi har gledet oss lenge til å kunne vise frem de eksklusive planene for Feel24 Stormyra Panorama. Totalt leier vi over 900 kvadrat hos Nordvik. Vi er godt i gang med planlegging og starter ombygging så snart som mulig, sier Thomas Nilsen fra Feel24.

– Vi er veldig glade for å inngå et samarbeid med Feel24 som skal åpne nytt treningssenter i Bodø Storsenter. Feel24 er Nord-Norges største treningskjede, og er kjent for et treningskonsept som passer alle, uavhengig treningsnivå. I likhet med Nordvik driver de mange lokale forretninger i Nord, så vi føler at det er full match, sier Paal Skaalsvik fra Nordvik Eiendom.

Med dette åpner makkerne bak Feel24 , Thomas Nilsen og Mats Ola Martinsen sitt 6 senter i Bodø til høsten. Feel24 leier et samlet areale på over på 900 m2 i Bodø Storsenter, der senteret befinner seg i andre etasje og får ei enorm panoramavindusrekke:

-Senteret vil bli av det råeste man finner i Nord-Norge. Vi legger ned svært mye tid og ressurser i detaljer. Her vil kunden få det beste innen trening som er på markedet. Dette i kombinasjon med at senteret vil oppleves svært eksklusivt med både interiør, LED-lys, utstyr, ei enorm panoramarekke med store vinduer og flere treningssoner tilpasset både for lavterskel og viderekommende. Vi kan trygt si at dette er vårt nye flaggskip, avslutter Thomas.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]