annonse

annonse

Foto:

Mats Ola Martinsen, FEEL24
Planene er rask ekspansjon

Feel24 kjøper opp Akimi Asker

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

1. november ble det klart at Akimi Slemmestad, Akimi Vollen og Akimi Beitostølen har blitt kjøpt opp, og blitt en del av den Nordnorske treningssenterkjeden Feel24. Tidligere eiere Gjermund Kveno og Birgitte Kveno blir med videre både på eiersiden, i den daglige driften – samt videre satsning i Asker og omegn.

Hva er bakgrunnen for oppkjøpet?
Feel24 og Akimi har over lengre tid hatt en god dialog, og sett på et mulig samarbeid for et bedre helhetlig treningstilbud. Nå var timingen riktig!

Grunder og eier av Feel24 forteller at etter mange år med stor vekst og god drift i Nord-Norge, var det et naturlig tidspunkt for videre satsning utover Nord-Norge. Asker og omegn er et veldig spennende marked med stort potensiale, som mangler det konseptet og produktet som Feel24 er veldig gode på.

Da muligheten dukket opp for å investere i et allerede svært bra og veldrevet treningskonsept – som både inneholder: God kultur, god historikk, godt etablert i Asker, kombinert med et særdeles godt trening og helsetilbud – kunne vi ikke la sjansen gå fra oss!

Samtidig passer denne etableringen svært godt med satsningen vi gjør innenfor kombinasjonen: Helse og trening. Satsningen bidrar også til å styrke et allerede godt treningstilbud til nye og eksisterende medlemmer, er med på å senke terskelen for trening, samt legge til rette for økt aktivitet og bedre folkehelse.

Hvordan blir dette for medlemmene?
Medlemskapene på Akimi løper som normalt og fortsetter i samme praksis som tidligere, der medlemmene kan trene på senterne sine slik de alltid har gjort.

Når vi gjør endringer sender vi ut god informasjon rundt dette. Vi skal i løpet av kort tid ta i bruk Feel24 Appen, som gir medlemmene tilgang til senterne i Asker, men også alle de andre senterne våre i Norge. Den samme appen benyttes for å booke gruppetimer, gir oversikt over medlemskapet, og en del andre gode løsninger.

Videre får alle medlemmene på Akimi tilgang til over 60 Feel24 sentre inkludert i medlemskapet, uten ekstra kostnad. Vi jobber mot å implementere døgnåpen tilgang også i Asker, som er en del av Feel24 konseptet. På denne måten kan våre medlemmer trene akkurat når det passer dem, og slipper unødvendig planlegging rundt åpningstider og ellers travle hverdager knyttet mot ulike behov.

Hva er planene fremover i Asker?
Vi skal fortsette å utvikle et allerede godt treningstilbud fra Akimi, samtidig som vi tar vare på den gode, trivelige og trygge kulturen som er på senterne i dag.

Videre går vi fortløpende i gang med store investeringer i form av oppgraderinger på utstyr og lokaliteter, slik at senterne skal fremstå nye og moderne – og med Feel24-standarden.

Allerede i første halvdel av 2024 åpner Feel24 to nye sentre i Asker, og planlegger for ytterligere to sentre siste halvdel av 2024. Totalt ser vi for oss 8-9 sentre som er planlagt kun i Asker, i løpet av de neste 2 årene.

Gjermund Kveno, Daglig leder og grunder av Akimi.
Vi er stolte av de senterne og det produktet vi har bygd opp over mange år! Vi ser på overgangen til Feel24, og med de planene vi skal utføre sammen, som et skikkelig løft både for eksisterende og nye medlemmer. Vi skal sammen løfte produktet og senterne enda mer, og tilby våre medlemmer et enda bedre og bredere helse- og treningstilbud.

Vi skal fortsette for fullt med fysioterapi og kiropraktor på senterne våre, i samarbeid med Feel24. Vi er trygge på at dette skal bli en veldig bra totalitet i Asker – hvor vi i fellesskap jobber videre med trening og helse under samme tak der Feel24 skal implementere sin kunnskap og sine erfaringer i konseptet!

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]