annonse

annonse

Foto:

FEEL24

Feel24 kjøper opp EasyFit-kjeden

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Feel24 annonserer oppkjøpet av EasyFit-kjeden. Grunnlegger og eier, Mats Ola Martinssen, beskriver dette som en strategisk og riktig beslutning som vil styrke Feel24s markedsposisjon, særlig i forbindelse med ekspansjonsplanen som allerede er iverksatt i Midt Norge.

“Lokasjonene er gode og passer inn i våre helhetsplaner og ønske om dekning fremover,” uttaler Martinssen til Treningsindustrien.

Dette oppkjøpet markerer en viktig milepæl for Feel24, som nå utvider sitt nettverk og forsterker sitt tilbud til medlemmene. “Vi gleder oss til å ta fat på jobben som skal gjøres med å få de inn i våre systemer og profil,” sier Martinssen.

Integrasjonsprosessen vil innebære betydelige investeringer i både utstyr og inventar, men også teknologi og infrastruktur. Martinsen er sikker på at dette vil bidra til en enda bedre treningsopplevelse og dekning for eksisterende og nye medlemmer.

Med denne utvidelsen vil Feel24 kunne tilby flere fasiliteter og økt tilgjengelighet for sine medlemmer, noe som styrker deres posisjon som en ledende aktør i treningsmarkedet. Kjeden ligger an til 100 sentre ved utgangen av året. Og har budsjettert og planlagt opp mot 120 sentre i 2025.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]