annonse

annonse

Foto:

Lena Erlandsen, daglig leder av Feel24/Feelgood i Harstad og Christian Bache, markedssjef i Feelgood Norge.

Feel24 og Feelgood åpner første felles treningssenter i Harstad

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Fredag 26. januar åpner verdens nordligste Feelgood-senter i Harstad. Åpningen markerer også det første fellesprosjektet mellom treningskjedene Feel24 og Feelgood.

– Det blir god å endelig få åpnet. Vi har jobbet lenge med dette og gleder oss til å vise frem resultatet til alle som bor i Harstad, sier Lena Erlandsen, som skal drive byens nye treningsstorstue sammen med Tor Martin Pedersen.

Det nye treningssenteret i Harstad er på hele 1500 kvadratmeter og inneholder blant annet golfsimulator, fysioterapeut, kiropraktor – i tillegg til en helt egen Feelgood-avdeling (bilde).

Feelgood-konseptet er lavterskel-trening som gjør det enkelt å bevege kroppen. Ti motoriserte treningsapparater utgjør en sirkel med øvelser som aktiverer hele kroppen på cirka 40 minutter. Det eneste brukerne trenger å gjøre, er å velge én av tre hastigheter. Antall repetisjoner, bevegelsesform og tidsbruk er forhåndsbestemt. Dette sørger for at man trener på en enkel, trygg og effektiv måte.

– Nå har vi et treningstilbud til absolutt alle. Fra de yngste til de aller eldste, og fra de som har trent hele livet til de som aldri har satt sine ben i et treningssenter tidligere. Feelgood-delen er unikved at den passer absolutt alle, også de som sliter med ulike kroppslige plager eller driver med rehabilitering. Du trenger ikke en gang å skifte til treningsklær for å gjennomføre ei god øk på maskinene, lover Lena.

Milepæl

– Fredag markere nok en liten milepæl i vår historie. Åpningen i Harstad blir første gang Feel24 og Feelgood åpner treningssenter sammen, og det blir samtidig vår nordligste franschise, sier Christian Bache, markedssjef i Feelgood.

Før jul ble det kjent at Feel24, Nord-Norges største treningsenterkjede, og folkehelseIesuksessen Feelgod inngikk strategisk samarbeid. Partnerskapet innebærer at Feel24 har mulighet til å tilby Feelgoods unike, maskintrening fra Brønnøysund i sør til Vadsø i Finnmark i nord. Og først ut er altså Harstad.

– Feel24 sitt konsept er å levere trening til alle og enhver uansett utgangspunkt. Her mener vi Feelgood passer godt inn som et supplement til vårt eksisterende tilbud, sier Mats Ola Martinsen, daglig leder i Feel24.

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]