annonse

annonse

Foto:

Feel 24

Feel24 tar over Family Sports Club Leknes og Stamsund

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Med felles mål om å få flere mennesker i aktivitet, ser både daglig leder Magne Johansen og Feel24 positivt på samarbeidet. Eksisterende medlemmer vil nyte godt av utvidede fordeler, inkludert tilgang til over 50 sentre i Nord-Norge, samtidig som de planlegger å introdusere nye løsninger og oppgradere gradvis.

Daglig leder Magne Johansen er glad for overtakelsen og at det er nettopp Feel24 som kommer inn på banen.

– Jeg gleder meg veldig til veien videre med Feel24. Vi har et felles mål om å få flere opp av sofaen ut i trening, og vil fortsette å levere et så godt som mulig tilbud ut til aktive Lofotinger!

Det blir også gøy å få tatt opp samarbeidet igjen med Paul og resten av gjengen i Feel24 Svolvær. Vi har en god dialog fra tidligere, og ser at dette både slår positivt ut for oss, men også for medlemmene, fastslår Magne.

Feel24 er også glade for å ha med de ansatte videre i teamet.

– Den tidligere landslagshopperen Magne, Linda og resten av gjengen er en fantastisk ressurs som har bygget opp to flotte sentre med meget godt miljø. De har 30 års erfaring fra treningsbransjen, og det betyr mye for oss å få dette videre på laget, sier Nilsen og Martinsen.

Positivt for medlemmene

For eksisterende FSC-kunder vil dette slå positivt ut på medlemskapet, der man nå kan trene med samme medlemskap på over 50 sentre, 24/7 i hele Nord-Norge.

– Målet vårt har alltid vært å få flere opp av sofaen og igang med trening. Hos oss er det lavterkel for å trene på treningssenter, og med avdelingen Feelgood  tilknyttet samme lokaler, er man garantert å finne et tilbud uansett om man er 20 eller 90 år og ønsker å opprettholde formen.

– Vi beholder samme pris, samme gruppetreningstilbud og samme bemanning i resepsjon og antall ansatte. Så skal gjøre endel nye løsninger og få inn litt mer av vårt konsept på senteret, avslutter Martinsen og Nilsen. 

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]