annonse

annonse

Foto:

F.v Thomas Nilsen og Mats Ola Martinsen

Feel24 utvider i Nord-Norge med sitt 55. senter

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Nå er det klart at Feel24 åpner et nytt og stort treningssenter til høsten på Mo, nærmere bestemt 2 etg. på AMFI. Vi gleder oss veldig til å åpne et nytt storsenter og er godt i gang med planleggingen. Vi starter ombygging ila. relativt kort tid, forteller Mats Ola Martinsen og Thomas Nilsen til Treningsindustrien.

Flytter og oppgraderer eksisterende

– Vi starter nå i juli og igangsetter en ombyggingsprosess med prosjektleder på AMFI, så snart som mulig. Mo i Rana er et område vi har jobbet lenge med og satser hardt i for å få et best mulig treningstilbud. Dette er et unikt lokale som passer vår drift perfekt, forteller duoen.

– Senteret blir vanvittig bra. Sentrum har pr. dags dato ikke et slikt senter som dette. Vi gleder oss utrolig mye til å endelig få i gang et slikt senter på Mo!

Feel24 åpner med det sitt 55. senter i Nord-Norge. I dag strekker kjeden seg fra Brønnøysund i sør til Vadsø i Nord, og har fra før sentre på Gruben og Ytteren på Mo.

Storsenter på over 700 kvadrat

– Feel24 Mo i Rana Sentrum blir et topp moderne treningssenter på over 700 kvadrat. Dette blir av våre nye typer storsentre, med trening og helse. Senteret blir døgnåpent, slik at folk kan trene akkurat når det passer dem.

– Vi skal også ha bredde og økt faglig kompetanse på senteret, og søker derfor etter både fysioterapeut, kiropraktor, personlig trening, veiledning og tilsvarende behandling.

Vil få folk opp av sofaen

– Vi ønsker å bidra til økt folkehelse, og gjøre det enklere for at flere kommer seg opp av sofaen, og i gang med trening. Da må vi legge til rette for et så godt treningstilbud som mulig. Da er det viktig at vi gjør det så enkelt som mulig å komme seg på trening når motivasjonen melder seg, avslutter de.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]