annonse

annonse

Feelgood åpner nytt senter i Trondheim

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

– Det er superviktig at folk får et slikt tilbud nå, sier Elisabeth Andersen. 1. desember åpner hun dørene til Feelgoods nye treningssenter på Valentinlyst i Trondheim.

I en tid hvor treningsbransjen opplever korona-nedstenginger og lavere besøkstall, fortsetter Feelgood å spre seg.

Elisabeth Andersen. (Foto: Feelgood)

1.desember åpnes dørene til et nytt treningssenter på Valentinlyst i Trondheim. Allerede før den offisielle åpningsdagen har det vært stor interesse, og mange trøndere har vært innom for prøvetimer hos eier og driver Elisabeth Andersen, ifølge en pressemelding.

Hvordan er det egentlig å åpne et nytt treningsstudio midt i en pandemi med strenge smitteverntiltak og en tøff tid for treningsbransjen?

– Jeg er helt rolig og avslappet. Senteret følger selvfølgelig de smitteverntiltakene som er gitt av myndighetene. Jeg mener det nå er superviktig å kunne gi folk et tilbud som gjør at de kommer seg ut, treffer andre under trygge forhold og få beveget på kroppen, sier Andersen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Fikk sansen

Hun har tidligere arbeidet i resepsjonen på Feelgood-senteret på Heimdal og det var der hun fikk sansen for Feelgood-konseptet.

– Jeg har sett hva slags nytte og glede det gir folk og da tenkte jeg at «et slikt senter vil jeg også ha».

– Jeg hører medlemmene si det er en behagelig atmosfære med et sosialt miljø hvor man føler tilhørighet. I tillegg får man beveget på kroppen og det er mange som bli overrasket over hvor effektive og enkle maskinene er, sier Andersen i meldingen.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]