annonse

annonse

Foto:

Ronny Dahlstrøm, Feelgood Frogner.

Feelgood åpner på Frogner

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

16 mars åpner Feelgood dørene til sitt første folkehelsesenter på Oslo Vest. Senteret ligger i tilknytning til Gabels Park på Frogner og tar i mot alle som som ønsker seg et trygt og sosialt sted å trene.

– Vi gleder oss til å åpne dørene på Frogner, hvor det er mange som kan ha god nytte av denne treningsformen vi tilbyr hos Feelgood, sier Ronny Dahlstrøm ved Feelgood Frogner. Han er eier av filialen, sammen med Knut Blom fra 2Care, og er instruktør for treningen.

– Treningssenteret er godt tilrettelagt for eldre og folk med funksjonsnedsettelse, men det vil samtidig være et tilbud til alle, uansett alder. De som synes vanlig treningsstudio kan bli litt voldsomt, vil trives hos oss. Her har vi et mer rolig miljø enn mange andre treningssentre, med fokus på tilrettelagt trening og ikke maks antall kilo på vektene, sier Knut Blom.

Senteret blir en del av seniorleilighetene Gabels Park, men alle kan benytte seg av treningen på Feelgood.

– Vi synes det blir et positivt tilskudd til beboerne av Gabels Park hvor de kan trene samme sted hvor de bor, og de gleder seg veldig til de skal åpne.

Når man blir eldre så er man også opptatt av å holde seg i form og kroppen i bevegelse. Ellers er det fare for at det blir mye passivitet med TV. Men her får de da et sosialt møtested, med lett tilgjengelighet hvor de kan gå til på egen hånd, sier Anette Barth-Nilsen, leder av Gabels Park.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]