annonse

annonse

Feelgood går inn i Virke

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Feelgood har meldt seg inn i Virke Aktiv helse. Bransjedirektør Mee Eline Eriksson ser frem til å jobbe strategisk sammen med en målsetning om å nå ut til en større del av befolkningen enn det bransjen har gjort til nå.

– Vi er ekstremt stolte over at Feelgood har valgt å gå inn i Virke Aktiv helse. Rundt 70 prosent av befolkningen trener ikke på treningssenter, og det er tradisjonelt færre eldre som er medlem av et treningssenter. Det er ingen andre bransjeaktører som har klart å få så mange i den eldre delen av befolkningen i bevegelse som Feelgood, sier Eriksson.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Viktig folkehelseaktør

Feelgood har i dag over 50 sentre i Norge i tillegg til flere sentre i Spania, Tyskland og Østerrike. Kjeden har medlemmer mellom 16 og 100år og har en gjennomsnittsalder på 66 år. Av disse betegnes også over 80 prosent som aktive medlemmer.

Mange forbinder treningssenterbransjen med sommerkropp og prestasjon.

– Det ønsker vi i Feelgood å gjøre noe med. Sammen med Virke Aktiv helse skal vi nå jobbe med å redefinere samfunnets syn på hva trening og et treningssenter er. Trening skal kunne være noe alle kan mestre og trives med, uansett hvilket utgangspunkt man måtte ha, sier markedssjef Christian Bache i Feelgood.

– Det er et stort potensial når det gjelder økt samarbeid mellom folkehelseaktører og Feelgood er en av aktørene med mye godt initiativ som vi skal spinne videre på med konkrete planer, sier Mee Eline Eriksson.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Skaper engasjement

Blant annet er Virke Aktiv helse er en av sju aktører i Aktivitetsalliansen, som nylig arrangerte «Verdens første gående konferanse», hvor også Feelgood var representert som en bidragsyter.

– I Aktivitetsalliansen jobber vi sammen for aktivitet som medisin, noe som blant annet innebærer mer folkeopplysning om hva fysisk aktivitet gir av positive helsegevinster. Her vil Feelgood få muligheten til å bidra aktivt inn i folkehelsearbeidet og opprette en helsetjenestekjede der fysisk aktivitet spiller en mer sentral rolle, sier Eriksson.

Christian Bache i Feelgood sier de ser frem til samarbeide om å fjerne hindringer og legge bedre til rette for at flere kan være fysisk aktive.

– Å bli en del av Virke Aktiv helse blir nok et kapittel i folkehelseeventyret Feelgood, der vi sammen skal utvikle og bygge bransjen på en slik måte som hjelper enda flere folk til å bli mer aktive og dermed bedre folkehelsen.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]