annonse

annonse

Feelgood lanserer eget reiseselskap

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Etter suksessen med Feelgood-treningssentre, satser Solveig Onstad, Nina Jensen Dobloug og Irén Westrum på egne folkehelsereiser. Feelgood Reisers første tur går til Tyrkia i mars.

Solveig Onstad, Nina Jensen Dobloug og Irén Westrum har på kort tid gjort stor suksess med Feelgood treningssentre. I dag eier og drifter de fire Feelgood-sentre i Oslofjord-området. Nå tar de tre damene folkehelsekonseptet enda et hakk videre og etablerer Feelgood Reiser, ifølge en pressemelding.

– Dette er reiser er for alle som har lyst på en aktiv ferie, og som ønsker en eksotisk og spennende ramme rundt sin ferie. Her vil det bli en god balanse av trening, utflukter, strandliv og sosiale aktiviteter, sier Solveig Onstad.

Den første turen går sørover til Tyrkia i mars, og de tre Feelgood-ildsjelene vil fungere som reiseledere. Da vil også Feelgood-ambassadør Karen Marie Ellefsen bli med.

– Det blir ekstra stas med denne jomfruturen, og vi har allerede satt opp en ny tur i mai, sier Onstad.

Det vil bli satt opp et eget Feelgood treningsenter på hotellet man bor på.

– Mange av gjestene våre er Feelgood-medlemmer, og synes det er flott å kunne ta med seg treningen på ferie. Det finnes også de som ikke har prøvd Feelgood-konseptet, så dette blir en flott mulighet for de til å bli kjent med denne unike og effektive treningsformen, avslutter Onstad.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]