annonse

annonse

Feelgood og Pensjonistforbundet inngår avtale for å styrke eldres helse

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

I praksis betyr dette at alle Pensjonistforbundets 210 000 medlemmer får prisgunstig trening hos alle Feelgood-sentre rundt om i Norge.

Samarbeidsavtalen mellom treningssenterkjeden Feelgood og Pensjonistforbundet trer umiddelbart i kraft, og gjelder i første omgang frem til 2022.

– Jeg er veldig glad for at vi sammen med Feelgood kan legge til rette for å få flere pensjonister i gang med fysisk aktivitet, sier Harald Olimb Norman, generalsekretær i Pensjonistforbundet.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Skreddersydd samarbeid

– All våre sentre har fokus på folkehelse og livskvalitet. Vi har allerede et stort innslag av voksne mennesker som trenger å holde seg i bevegelse, men som samtidig liker å ha det hyggelig sosialt.

– Pensjonistforbundet er rett og slett en skreddersydd samarbeidspartner for oss, sier markedssjef Christian Bache i Feelgood.

Generalsekretær Olimb Norman tror at organisasjonen har funnet helt rett samarbeidspartner for medlemmene:

– Vi har klokkertro på Feelgood-konseptet, og er veldig glad for at vi sammen kan slå et slag for å få flere pensjonister i gang med fysisk aktivitet.

Tilrettelagt tilbud

Feelgood åpnet sitt første senter i juli 2015 og har hatt en eksplosiv vekst siden starten.  I dag har treningssenterkjeden mer enn 40 sentre spredt rundt i Norge. I tillegg finnes det Feelgood-sentre i både Spania og Østerrike.

Sentrene har som regel ikke garderobe eller dusj. Medlemmene kommer og trener i sine vanlige klær om de ønsker det.

– Feelgood har hele tiden hatt fokus på hva som er bra nok for å ha god livskvalitet. Vi er utrolig glade for at vi nå, sammen med Pensjonistforbundet, kan vise frem at det faktisk finnes et tilrettelagt treningstilbud som passer for majoriteten av alle eldre. Uansett utgangspunkt og målsetning, sier Bache.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]