annonse

annonse

Feirer 40 år med treningssenter

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Knut Wulff Hansen begynte med Centrum Fysikalske sammen Maj Brit Hagfors for 40 år siden. Nå har Frisk3 fire etasjer, tre avdelinger og 55 ansatte.

– Det har skjedd mye på 40 år, og det stopper ikke her. Jeg ser bare framover, og har egentlig ikke tid til å bli pensjonist, sier Knut Wulff Hansen til avisen Helgelendingen.

Mandag feiret han 40 år med fysioterapi og treningssenter. Det hele startet med Centrum Fysikalske i 1979 som han startet sammen med Maj Brit Hagfors. Etter to år åpnet de det første treningssenteret.

– Etter at vi bygde ut og fikk 250 kvadratmeter ble det treningssenter i vanlig forstand, og vi var nok et av de første i landet, sier han til avisen.

Frisk3 består av tre deler: fysioterapi og manuell terapi, bedriftshelsetjeneste og treningssenter. Senteret har totalt 55 ansatte og 2 500 kvadratmeter fordelt på fire etasjer.

Frisk3 har tidligere vært Friskhuset, Helsehuset og 3T etter Centrum Fysikalske.

– Det er mange treningssenterkjeder, og vi har hatt tilknytning til noen som franchisetaker. Erfaringen er at vi ofte har hatt mer å gi enn å få, og da Friskhuset-kjeden ble lagt ned bestemte vi oss for å bli Frisk3, sier Wulff Hansen til Helgelendingen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]