annonse

annonse

Felles innsats mot dop på treningssentre

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningssentre i Kongsvinger, Eidskog, Grue, Nord- og Sør-Odal går sammen med politiet og Antidoping Norge til felles kamp mot bruk av dopingmidler.

Prosjektet har allerede avdekket misbruk av dop i treningssammenheng, skriver avisen Glåmdalen.

– Mye tyder på at bruk av dopingmidler i Norge er økende. Bruk av doping er i de fleste sammenhenger forbundet med trening. Treningssentrene kan således lett bli en arena for kjøp, salg, besittelse og bruk av dopingmidler, sier politibetjent Jetmund Fure ved Kongsvinger politistasjon.

Det er politiet og Antidoping Norge som har invitert de lokale treningssentrene til å inngå et offisielt samarbeid. Så godt som alle de lokale treningssentrene i Kongsvinger, Eidskog, Grue og Odals-kommunene har blitt invitert til å delta på samarbeidet, ifølge avisen.

Følgende senter deltar på samarbeidet: Eidskog Aktiv (Eidskog), Avancia Sport Club (Kongsvinger), Crossfit Kongsvinger (Kongsvinger), Puls Kongsvinger (Kongsvinger) og Family Sports Club Skarnes (Sør-Odal).

– Toget har ikke gått for sentrene som valgte ikke å bli med i denne omgang. Samarbeidet er nettopp startet, og så langt er tilbakemeldingene utelukkende positive. Samarbeidet har allerede gitt resultater i form av at det allerede er avdekket dopingbruk, og den eller de dette gjelder er utestengt fra det aktuelle senteret, sier Fure til Glåmdalen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]