annonse

annonse

Fikk åpne en periode, måtte stenge igjen

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningssenteret Jump Fitness i Eidsvoll måtte stenge som alle andre i midten av mars, men søkte kommunen om å få åpne – og fikk ja. To uker etter fikk senteret kontrabeskjed fra høyeste hold: Steng!

Det var avisen Romerikes Blad som bragte nyheten om at eier Solfrid Bondeli hadde fått lokale helsemyndigheters velsignelse til å gjenåpne sitt treningssenter, Jump Fitness.

Treningssenteret i Eidsvoll har ca. 200 medlemmer. Torsdag før påske fikk senteret tillatelse til å åpne igjen, under visse forutsetninger om smittevern.

Seniorrådgiver i miljørettet helsevern Øvre Romerike, Bjørn Hagen, bekreftet overfor avisen at det blant annet bare skulle være fem inne ad gangen og at hygieneregler skulle overholdes.

Etter to uker kom kontrabeskjeden: Senteret måtte stenge igjen.

– Jeg ble oppringt av miljørettet helsevern, som kunne fortelle at regjeringen har opplyst at alle treningssentre skal være stengt. Det var ingen hjemmel for å gjøre unntak. Da måtte jeg pent stenge dørene igjen, sier Solfrid Bondeli til Romerikes Blad.

Eieren skriver på senterets Facebook-sider at hun har vanskelig for å forstå logikken i at barnehager og de yngste barneskoletrinnene snart skal gjenåpnes, mens et lite treningsstudio må holde stengt.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]