annonse

annonse

Fitness Brands på flyttefot

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Fitness Brands Norway har flyttet til Grålum i Sarpsborg. Nye lokaler er siste milepæl i et begivenhetsrikt år.

– 2016 har vært et begivenhetsrikt år med fusjon i mai, samt flytting av lager og reservedelslager som skal gi kundene våre kortere leveringstid og enda bedre service. Nye kontorlokaler har også vært en del av fjorårets plan, sier markedssjef Ida Perez i en pressemelding.

Fitness Brands Norway har inngått samboerskap med INSPIRIA Science Center.

Inspiria har områdene Energi, Miljø og Helse som sine hovedområder innenfor formidlingen av naturvitenskap og teknologi. Hovedområdene vil være gjennomgående i vitensenterets formidling til alle målgrupper, men er særlig viktig i forhold til gjennom kunnskap og innsikt å bevisstgjøre holdninger hos barn og unge.

– Fokusområdet Helse passer som hånd i hanske for vår tilnærming og fokus på aktivitet, helse og teknologi. Vi er begeistret for nye kontorlokaler og et inspirerende showrom som skal vise innovative treningsnyheter, løsninger og fremtidens teknologi, fastslår Perez.

Showrommet vil også være en del av Inspirias undervisningopplegg, innenfor helse for barn og ungdom. I tillegg blir det et moderne og innovativt trimrom som alle ansatte tilknyttet Inspiria kontorsenter, får nyte godt av.

– Vi gleder oss til å ønske eksisterende og nye kunder velkommen til Fitness Brands Norway i Inspiria kontorsenter, sier Perez.

LES OGSÅ: Ny tungvekter på leverandørarenaen

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]