annonse

annonse

Fitness Brands styrker staben

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Utstyrsleverandøren har ansatt Caroline S. Eylertsen og Morten Karlsen i salgsteamet.

Caroline S. Eylertsen er utdannet fysioterapeut fra Høgskolen i Oslo, og har jobbet som fysioterapeut ved rehabiliteringsinstitusjoner og ved sykehus, og tilegnet seg kompetanse innen rehabilitering og behandling av muskel- skjelettplager.

I tillegg har hun erfaring fra treningssenterbransjen som instruktør og treningsveileder. Eylertsen begynte å jobbe som selger i Fitness Brands Norge i februar.

– Jeg har en stor interesse og lidenskap for trening og friluftsliv. Og dette kombinerer jeg ofte med en løpetur i skogen, bortover-, oppover- eller nedoverski.  Jeg er glad i variasjon og trener derfor også mye styrke- og funksjonell trening, sier Eylertsen.

Bakgrunn fra militæret

Morten Karlsen er tidligere offiser, og har blant annet jobbet 10 år på Krigsskolen som hovedinstruktør i militær idrett og trening. Han har bred erfaring innen trening av større grupper og personlig trening. Karlsen begynte å jobbe med salg i Fitness Brands i mars.

– Jeg har utdanning fra Norges Idrettshøgskole innen coaching og friluftsliv. Med min bakgrunn er jeg opptatt av en aktiv livsstil og trives med variasjon mellom kondisjonstrening, styrketrening og funksjonell trening, sier Karlsen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]