annonse

annonse

Fitness Brands vokser og har fokus på kundeopplevelsen

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

I juni 2017 fusjonerte Sportsmaster og Fitness Brands og ble to selskaper i samme konsern på to forskjellige lokasjoner, Nesbru og Grålum. 3 år etter slo de hovedkontorene sammen og er nå lokalisert på Nesbru. Visjonene til konsernet er å bygge Nordens største og bredeste tilbud av treningsutstyr og helhetsløsninger innenfor helse og trening.

Som en strategisk endring, ble Joachim Blatch innsatt som Daglig Leder fra mai i 2022. Han leder nå Fitness Brands med erfarende ansatte på salg og service. De ansatte er lokaliserte i Norges største byer Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Sarpsborg og resten av Østlandet. Plasseringen av salgs- og serviceapparatet er helt bevisst lagt opp for å være nærmere flest mulig kunder og ikke at alle er sentralisert fra et hovedkontor. Fitness Brands har vært igjennom store endringer de siste årene og har gått ifra noen år med underskudd, til nå å levere et godt resultat i 2023.

Før sommeren bestemte de seg for å få omstrukturere administrasjonen og de ønsket å få inn en person som kan ha fokus på både produkt, salg, marked og ikke minst bidra til å sørge for at kunden er fornøyd med det Fitness Brands leverer i alle ledd. Personen skal sørge for at kundene får de verktøyene og den oppfølgingen de trenger. Den nyopprettede stillingen som Customer Success Manager ble lagt ut før sommeren og det var mange spennende søkere som var interessert.

Lene Grøsland som har lang erfaring fra bransjen både som instruktør, selger, salgssjef og markedssjef startet i jobben 4 september. Hun har tidligere jobbet med flere kjente og gode merkevarer i bransjen og har erfaring fra drift av sitt eget treningssenter samt at hun har jobbet med salg, markedsføring og gruppetrening på SATS hovedkontor fra 1998. Hun har med dette fulgt bransjen tett fra flere ståsteder i mange år.

Lene har også vært innom andre bransjer i sin karriere og er nå veldig glad og ydmyk for muligheten hun har fått i denne spennende posisjonen sammen med dyktige kollegaer hos Fitness Brands og Sportsmaster. Hun gleder seg til å være tilbake i treningsbransjen på fulltid, i tillegg til deltidsjobben som gruppetreningsinstruktør som hun har hatt siden hun var 16 år.

Daglig leder Joachim Blatch sier at med det dyktige teamet vi nå har samlet, så er vi klare for å ta nye steg. I 2022 fikk vi på plass to nye og erfarne selgere i Aleksander Olestad og Kenneth Lia. Disse har begge vært lenge i bransjen og operer over hele Østlandet, Innlandet og Sørlandet. Kombinasjonen av lokale salgsrepresentanter, Norges største serviceavdeling (18 mann fordelt på Sportsmaster og Fitness Brands) og med nyansatt Customer Success Manager gjør at vi skal sørge for at våre kunder får den hjelpen de trenger.

Vi ønsker at kunden skal se på oss som en foretrukket samarbeidspartner, som skal kunne hjelpe dem med å oppnå sine mål, visjoner og drømmer. Alt fra løsninger, konsepter, lønnsomhet og produktmix. Med våre brands som Life Fitness, Hammer Strength, Escape Fitness, Fit Interiors, Pavigym, TRX, Gungnir, Myzone og Sportsmaster har vi alle forutsetninger for å få til akkurat det.

Besøk Fitness Brands her:

Nettside: https://www.fitnessbrands.no/

Facebook: https://www.facebook.com/FitnessBrandsNorway

Instagram: https://www.instagram.com/fitnessbrandsnorway/

LinkdIn: https://www.linkedin.com/company/fitness-brands-norway/

Youtube: https://www.youtube.com/@FitnessBrandsNorway  

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]