annonse

annonse

Fitness Engros – En viktig samarbeidspartner for treningssenteret!

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Fitness Engros fornyer seg! I takt med økt trafikk med nye kunder, ønsker vi nå å bli bedre. Nytt Showroom gir nå muligheter for treningssentrene, innkjøpere og bransjefolk til å teste utstyr hos oss.

Fokus på kvalitet:

Hos oss kommer du til innbydende og moderne oppussede lokaler som kundene kan hente inspirasjon hos. Du vil finne alt fra trappemaskiner og møller, til forbruksvarer som strikker og baller.

Unik mulighet:

Sammen med Repeat Lillestrøm, som driver treningssenteret som fungerer som vårt showroom, får vi også førstehåndserfaring direkte fra sluttkunden.

Vi ser at denne erfaringen også vil komme markedet til gode i form av relevante og oppdaterte brukerdata og god rådgivning!

Vi fornyer oss

Fitness Engros er glade for å kunne tilby norske kunder nye produkter. Intenza er et merke vi har hatt i Fitness Engros i flere år – og med gode erfaringer. I Danmark har vi levert mange fantastiske senter og konsepter med hjelp av merket, som vi gleder oss å dele med det norske markedet!

Eksisterende Intenza kunder i Norge vil få tilbud om både service og vedlikehold fra Fitness Engros. Intenza leverer full range med høykvalitets kardio-maskiner med rått design! Maskiner står allerede klare på utstilling på Showroom i Lillestrøm!

In-Body er kanskje det mest kjente kroppsanalyse verktøyet her i Norge. Dette er maskiner som mange har et forhold til – og som har vært et viktig salgs- og PT-verktøy i bransjen i mange år!

Vi er heldige og glade for å få inn dette merket som en del av vårt tilbud. Fitness Engros kompletterer med dette også sitt produktsortiment.

Fra før har vi også andre kvalitetsmerker som: Body Bike, Gym80, StairMaster, Nautilus, Star Trac, Inotec, SQ&SN, Lifemaxx, Crossmaxx, Drax mm.

Fitness Engros ønsker dere velkommen til en positiv kundereise. Kontakt oss for en hyggelig og utviklende bransjeprat!

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]