annonse

annonse

Foto:

F.v Thomas Bøgelund - Annette Christensen

Fitness Engros utnevner Thomas Bøgelund som ny daglig leder

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Thomas Bøgelund overtar som daglig leder for Fitness Engros i Norge, og erstatter Mauricio Stangeland. Fitness Engros ønsker å videreutvikle organisasjonen og styrker samarbeidet med Danmark.

Fitness Engros opplever økt vekst og ser behovet for å videreutvikle organisasjonen og strukturen.

Thomas Bøgelund har siden 2021 vært administrerende direktør for morselskapet, Fitness Engros i Danmark. Han har ambisiøse planer for den norske virksomheten, og forteller til Treningsindustrien at de har en stor ordreinngang, som gjør at de ligger langt foran fjorårets tall. 

Investeringsår for Fitness Engros

De foregående årene har vært investeringsår for Fitness Engros’ aktiviteter i Norge. Nå skal vi ensrette systemer og strukturer, slik at vi kan utføre på samme nivå som i Danmark, hvor Fitness Engros er en markedsledende tilbyder, forteller han.

Endringer i organisasjonen

Fitness Engros i Danmark har mer enn 30 medarbeidere med erfaring, kunnskap, og kompetanse om store kjeder, crossfit-bokser, bedrifter og konsepter. Endringene i organisasjonen skjer med tanke på å utnytte ressursene bedre og at kundeopplevelsen skal være den samme i Norge.

Thomas Bøgelund forteller videre at de nå skal legge vekt på samarbeidet med Danmark, at de nå implementerer samme strategi i Norge, som har vært en suksess i Danmark. Salgsavdelingen vil bli mer integrert med Danmark og vil rapportere til Annette Christensen, som er salgssjef i Danmark. 

Norsk nettbutikk

Fitness Engros har nylig åpnet en norsk nettbutikk og forventer å vokse ytterligere i 2023. Selskapet planlegger å utvide antallet selgere og serviceteknikere for å møte den økte etterspørselen etter treningsutstyr og -tjenester i Norge, avslutter Bøgelund.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]