annonse

annonse

Fitness Group kjøper opp Gnist Trening og Helse

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Fitness Group vil med dette oppkjøpet nå ha over 70 treningssenter i Norge, samt styrket sin kompetanse innen fysikalsk behandling.

Utrolig motiverende å se hvor godt Gnist har hatt suksess over flere tiår i bransjen, med å hjelpe alle alders/samfunns grupper fra innaktivitet og skader, til full mobilitet tett koblet opp mot trening. Dette er bare starten på vår etablering av en stor og slagkraftig folkehelse aktør innen trening og helse, sier Lars Petter Østlie til Treningsindustrien.

Selskapet har i dag ca. 45 medarbeidere.
Gnist Gjettum er lokalisert i Durudveien på Gjettum og er et fullskala trenings- og behandlingssenter. Gnist Nadderud er lokalisert i Nadderud Arena og har gjennom sin kompetanse blitt en verdsatt samarbeidspartner for lokale idrettslag, med spesielt sterk posisjon innenfor håndball-miljøet.
I dag har Gnist over 2000 medlemmer og gjennomfører årlig ca. 30.000 fysikalske behandlinger. De to sentrene forventer en total omsetning på omtrent 20 millioner kroner i år.

Viktig kompetanse for utvikling av folkehelse-profil
Som gruppe, ønsker vi å øke fokuset på de helsefremmende aspektene ved trening fremover. Dette vil vi gjøre gjennom både gruppeaktiviteter og personlig trening, samt god veiledning av våre faglige ressurser. Det at vi nå gjennom et kompetent behandlingsapparat kan knytte kobling fra rehabilitering og inn mot trening, vil også styrke vårt tjenestetilbud.

Kompetansen og posisjonen til Gnist passer derfor perfekt inn i gruppen vår. Vi gleder oss til at teamet fra Gnist blir en del av grupperingen, og kan videreutvikle vår kompetanse og at vi sammen kan jobbe for å bedre folkehelsen, sier Lars-Petter Østlie

Veien videre
Styreleder i Gnist Trening og Helse uttaler at de gleder seg til videre utvikling. Det å bli en del av Fitness Group gjør at vi sammen kan bidra til å fremme viktigheten av trening og helse i et mye større omfang. Vi ser frem til svært spennende år fremover, avslutter Morten Tufte Thams Michelsen, styreleder Gnist Trening og Helse

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]