annonse

annonse

Fitnessagenten blir Casall Pro

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Fitnessagenten skifter navn til Casall Pro Norge. På nyåret skal det ansettes flere folk.

Casall AB i Sverige kjøpte i juni 2016 Fitnessagenten AS for å styrke satsningen i det skandinaviske markedet.

Siden oppkjøpet har Fitnessagenten AS blitt fusjonert inn i Casall Norge AS, som nå består av to avdelinger. Disse samlokaliseres i Oslo sentrum for å skape enda større moment i det norske treningsmarkedet, ifølge en pressemelding.

De to avdelingene er Casall Sport og Casall Professional (Casall Pro). Casall Sport vil jobbe mot retail med klesmerket Casall og hjemmetreningsutstyr, mens Casall Pro vil fortsette jobben som totalleverandør av treningsutstyr og tilhørende løsninger til treningssentermarkedet.

 Nytt navn, samme folk

Casall Pro vil bestå av samme team som Fitnessagenten, med Thomas Tangnes og Christoffer Liven i spissen. I tillegg har de med seg Joaquin Opåsen som KAM på salg – og tidligere hovedaksjonær Helge Liven i en administrativ konsulentrolle.

Serviceorganisasjonen i Norge består av tre personer, mens lager, logistikk og økonomi styres fra hovedkontoret til Casall i Norrköping.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Dette gir mer fokus og kapasitet til kundeoppfølging i det norske salgsleddet som tidligere også håndterte all administrasjon fra det norske kontoret. Siden salget har det allerede gitt uttelling i økt omsetning og kundefokus, ifølge Christoffer Liven.

– Vi satser hardere enn noen gang i 2017 og har et par ansettelser på tapetet rett over nyttår, forteller Liven som nå skal fungere som salgssjef i Casall Pro Norge.

Han forteller at i tillegg til vekst er det fokus på å håndtere ettermarkedet, og sikre kvalitet i alle ledd når det gjelder produktets levetid.

Skal øke kapasiteten

Med satsingen og navnendringen i Norge har moderselskapet, ved CEO Lars Landin, en klar strategi om å følge den internasjonale veksten til brandet Matrix Fitness. Målet er å bli en av de absolutte markedsledende i det Skandinaviske markedet.

Til sammen består avdelingene Casall Pro Sverige og Norge av 25 ansatte med egen serviceorganisasjon som dekker hele Skandinavia.

– Etter en sterk vekst for Matrix Fitness internasjonalt, i tillegg til nye rammeavtaler i det norske markedet, har vi god vekst omsetningsmessig. Da er det helt naturlig at vi også øker arbeidskapasiteten på både salg og service som vi nå holder på med i Norge, sier KAM Thomas Tangnes.

Casall Pro Norge har hatt en god utvikling de siste årene under navnet Fitnessagenten, og har hele 10 senterleveringer rett over nyttår: Blant annet SPREK Gjerdrum, Mudo Stavern, Mudo Ålesund, SKY Fitness Randaberg og SKY Fitness Sarpsborg.

LES OGSÅ: Fitnessagenten får ny eier

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]