annonse

annonse

Foto:

Fitnesspoint Horningdal

Fitnesspoint åpner i Hornindal

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Fitnesspoint Hornindal er klar for åpning, og har som mål å få lokalbefolkningen i form ved å tilby et godt utstyrt treningssenter og personlig trening.

Det er stor spenning i luften timer før Fitnesspoint Hornindal åpner dørene for første gang. Lokalet har gjennomgått en imponerende forvandling, som tidligere har vært et banklokale i sentrum, med store vinduer og ypperlig beliggenhet. Yosmel Chiang, personlig trener og representant for treningssenteret, uttrykker stor entusiasme for prosjektet.

Eier og franchisetaker, Ronny Heggen, har lagt ned et formidabelt arbeid for å realisere dette treningssenteret. Med støtte fra Fitnesspoint, som har stor erfaring i å optimalisere plassen i treningssentre, har teamet skapt et fantastisk treningssenter.

Senteret vil tilby en rekke fasiliteter, inkludert kondisjonsavdeling, apparatpark, og frivekter. I tillegg er det lagt vekt på kvalitetsrik treningsveiledning, for å hjelpe medlemmene med å nå sine mål. Med kun 1200 innbyggere, har Hornindal vist en overveldende støtte og interesse for det nye treningssenteret. 

Vi er veldig fornøyd med at vi etablerer oss i Hornindal. Vi har funnet en god franchisetaker og vi skal hjelpe ham med å drive treningssenteret godt på alle plan. Fitnesspoint Hornindal blir kjedens senter nr. 30. Dette er stort og vi er veldig stolte, forteller Argjent Ahmeti, Markedssjef i Fitnesspoint Group, til Treningsindustrien.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]