annonse

annonse

Foto:

Magnus Andreassen

Fitnesspoint åpner på Sand

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Magnus Andreassen har lenge drømt om å åpne sitt eget treningssenter, og nå blir drømmen endelig realisert. Fitnesspoint på Sand står klar til å tilby et bredt utvalg av treningsmuligheter for innbyggerne, med mål om å skape et fellesskap og hjelpe folk med å komme i form.

Magnus har alltid hatt en lidenskap for trening, og denne lidenskapen har ført ham til jobben som personlig trener og nå til å realisere drømmen om å åpne sitt eget treningssenter. Fitnesspoint på Sand blir et sted hvor folk i lokalsamfunnet kan finne et bredt spekter av treningsmuligheter, forteller Magnus til Treningsindustrien.

En av hovedgrunnene til at Magnus valgte Fitnesspoint som samarbeidspartner, er deres støtte fra oppstart til drift. Det å starte og drive et eget senter kan være en krevende prosess, men med Fitnesspoint i ryggen har Magnus fått nødvendig hjelp til å gjøre markedsundersøkelser, finne det ideelle lokalet og minimere driftskostnadene. Dette har gjort prosessen mindre risikofylt, noe som er spesielt viktig for en personlig trener som ønsker å etablere seg på egen hånd.

Selv om det er flere treningsmuligheter i området, var det et tydelig behov for et dedikert treningssenter på Sand. Magnus ser på dette som en mulighet til å tilby innbyggerne et sted hvor de kan oppnå sine treningsmål, uavhengig av erfaring og ambisjonsnivå. Senteret vil tilby alt fra kondisjonstrening til styrketrening, og de vil også tilby personlig trening for de som ønsker individuell veiledning.

Magnus ønsker å skape et møteplass hvor folk kan trene sammen og motivere hverandre. I tillegg vil det være en egen stretching sone der medlemmene kan tøye ut og trene med kroppsvekt. Det handler ikke bare om å trene, men også om å ha det gøy og føle seg velkommen.

Argjent Ahmeti, Markedssjef i Fitnesspoint Group, forteller at de veldig stolte av å kunne etablere seg på Sand og ser frem til et godt samarbeid med Magnus og teamet hans. Vi ser at flere personlige trenere ønsker å gjøre som Magnus, og gå fra det å være PT på et senter å heller drive selv, og vi kommer til å gjøre alt vi kan for at Magnus og senteret hans drives på best mulig måte.

Så hvis du er på jakt etter et treningssenter som gir deg muligheten til å nå dine treningsmål, uansett om du er nybegynner eller erfaren, så kan du glede deg til å besøke Fitnesspoint på Sand når vi åpner dørene den 19. oktober, avslutter han.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]