annonse

annonse

Foto:

Fitnesspoint

Fitnesspoint Knarvik: Åpner i januar!

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Knarvik, rett nord for Bergen, kan glede seg over at Fitnesspoint åpner dørene sine i Amfi Knarvik. Forberedelsene er i full gang for å tilby et toppmoderne treningsmiljø, og åpningen er planlagt til midten av januar.

Senteret har blitt utformet med tanke på både nye og erfarne treningsutøvere. Omfattende oppussingsarbeider har revitalisert lokalene, som nå skilter med nyoppussede fasiliteter, inkludert toaletter og omkledningsrom. Det er investert i nye gulv, nymalte vegger og god belysning for å skape den rette atmosfæren for trening og velvære.

En viktig del av forberedelsene har vært å sikre et mangfold av treningsutstyr, fra frivekter til kondisjonsmaskiner, for å garantere et komplett treningsopplegg. Fitnesspoint Knarvik har også tatt hensyn til ønsket om et rolig område for egenvekttrening, noe som viser senterets engasjement for å imøtekomme ulike treningspreferanser.

Argjent Ahmeti, markedssjef hos Fitnesspoint, forteller til Treningindustrien: «Det er et sug etter et treningssenter på Knarvik, og det har vi visst en god stund. Nå har vi vært så heldige og fått to flinke franchisetakere med på laget til å åpne Fitnesspoint Knarvik, og da var det bare å gi gass når muligheten kom. Det har vært veldig stor interesse allerede før åpning, og vi forventer at Fitnesspoint Knarvik blir en kjempesuksess.”

Petter Bjørge fra Fitnesspoint Knarvik er imponert over fremgangen i klargjøringen av senteret, og han forsikrer om at alt ligger an til en rettidig åpning. Med et oppsving i medlemskapene allerede før dørene åpner, ser det ut til at det nye treningssenteret vil leve opp til forventningene.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]