annonse

annonse

Foto:

Fitnessroom

FitnessRoom åpner i Sandvika

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

6. april åpner FitnessRoom sitt nye treningssenter midt i Sandvika sentrum. Det nye senteret vil tilby lokaler av høy kvalitet med god ventilasjon, delikate garderober og soner for forskjellige type treningsformer.

FitnessRoom Sandvika har siden 2010 holdt til i Andenæsgården. I og med bygården er planlagt revet, har de kun hatt kortvarige leiekontrakter som er blitt forlenget.

– Dette har bidratt til uforutsigbarhet for oss, så det var en stor lettelse da lokalene i Otto Sverdrups plass ble tilgjengelig. Nå som vi har en langsiktig leieavtale, har vi også kunne ta betydelige investeringer. Vi satser stort på lykkes her, forteller Knut Georg Engebu, eier av FitnessRoom, til Treningsindustrien.

– Vi er glade for å ha landet avtalen med FitnessRoom og tror de passer godt inn i Otto Sverdrups Plass. Den profilen treningssenteret har, passer godt inn som et supplement til virksomheten som er ved Kunnskapssenteret og i tilknytning til Akademiet Realfagsgymnas, sier Henning Berger-Nortvedt, som er Entras leder i Sandvika.

– Området rundt er under skikkelig utvikling, så dette vil være en bra lokasjon med yrende folkeliv i det nye Sandvika sentrum. Det skal bygges mange nye leiligheter slik at de som flytter inn får «tøffelavstand» til treningssenteret vårt. FitnessRoom Sandvika 2.0 vil tilby flere ulike soner med trening som kondisjons- og styrkesone, frivekter og apparattrening, funksjonell trening, og trening med personlig trener. I tillegg får vi fine garderober med dusjer, som gjør det mulig for flere å ta treningsøkten før de går på jobb, forteller Engebu.

– Hos oss har du alt du trenger for en god treningsøkt i rene og delikate lokaler med god takhøyde og ventilasjon. Vi gleder oss til åpning lørdag 6.april kl. 12.00, avslutter Engebu.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]