annonse

annonse

Flyttet fra Oslo for å satse i garasjen

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Cathrine Ellingsen startet nylig opp RÅ PT-studio i Skien, med fokus på PT-timer, bootcamp, gruppetimer, bedriftstimer og trening via Zoom.

Det skriver Telemarksavisa.

Da Cathrine Ellingsen og samboeren Joakim Drysén fikk barn, ble det naturlig å flytte fra Oslo for å komme nærmere familie. Nå satser Ellingsen for seg selv og har startet et treningsstudio i garasjen, skriver avisen.

– Det er dobbeltgarasje 33 kvadratmeter. Jeg ønsker å ha noe som ikke SATS og Sprek kan tilby. Ved å være få på trening, kan de få veiledning hele tiden, sier Ellingsen.

Ellingsen har jobbet med trening i flere år og brenner for faget. I tillegg til å være personlig trener er hun også livsstilveileder hvor hun tilbyr blant annet mentaltrening.

Paret er helt i startfasen, men har ambisjoner for treningstilbudet. Selv om det er Ellingsen som i hovedsak vil drive studioet, vil samboeren også trå til med egne prosjekter.

Cathrine Ellingsen (Foto: RÅ PT-studio Facebookside)

 

– Jeg vil gjerne hjelpe unge gutter som har ulike type problemer og havner utenfor samfunnet. Jeg vil vise hvilke fordeler man kan få med trening og gode helsevalg. Jeg vil være et ekstra mannlig forbilde, sier Joakim Drysén til Telemarksavisa.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]