annonse

annonse

Foto:

Fønix

Fønix kjøper opp konkursboet til Treningskompaniet

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Etter at treningssenteret Treningskompaniet gikk konkurs, har det nå blitt kunngjort at Fønix i Brumunddal har kjøpt opp konkursboet. Dette gir dem en større andel av markedet i området, selv om de ikke planlegger å videreføre driften av senteret.

Treningskompaniet måtte etter flere års økonomiske utfordringer til slutt erklære konkurs. Etter at det ble kjent at Treningskompaniet hadde gått konkurs, var det mange som lurte på hva som ville skje med senteret og dets medlemmer.

Det har nå blitt kunngjort at Fønix i Brumunddal har kjøpt opp konkursboet etter Treningskompaniet. Dette gir Fønix en større andel av markedet i området. Men til tross for at de har kjøpt opp boet, har de ikke planer om å videreføre driften av Treningskompaniet.

Fønix i Brumunddal har allerede en stor kundebase og et godt omdømme i området. Det er derfor ikke overraskende at de har kjøpt opp konkursboet til Treningskompaniet. Selv om de ikke planlegger å videreføre driften, vil de sannsynligvis bruke ressursene på å styrke og utvide sin nåværende virksomhet. Det vil være spennende å se hva som vil skje videre med treningsmarkedet i Brumunddal-området.

– Vi kjenner lokalene til Treningskompaniet godt, og de står der omtrent slik vi forlot dem for snart 12 år siden. Det er krevende å drive i disse tider, og det er ikke plass til flere treningssentre i Brumunddal. Fønix har nye, mye bedre og større lokaler i Nygata, med god kapasitet til flere medlemmer, og vi skal derfor ikke starte opp igjen driften i de gamle lokalene, sier Irene Tollefsrud til Treningsindustrien.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]