annonse

annonse

Forlik i saken mellom Frisk3 og Vefsn kommune

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Vefsn kommunen betaler Frisk3 1,2 millioner kroner i et forlik mellom partene som ble inngått onsdag.

– Vi har hatt langt større kostnader knyttet til denne saken enn dette beløpet, så vi har ikke tjent noe på dette, sier Knut Wulff Hansen, daglig leder ved Frisk3, til avisen Helgelendingen.

Han legger til at han er glad for at saken endelig er ute av verden.

En ordknapp ordfører Jann-Arne Løvdahl sier at han ikke vil kommentere saken ut over det som står i en pressemelding som ble sendt ut onsdag. Der heter det avslutningsvis at partene er enig om ikke å kommentere saken ut over pressemeldingen, ifølge avisen.

Konflikten mellom Frisk3 og Vefsn kommune er mer enn 20 år gammel. Frisk3 har gjentatte ganger hevdet at kommunen har drevet ulovlig kryssubsidiering av treningstilbudet på Kippermoen.

LES SAKEN: Frisk3 går til sak mot kommunen

Rettssaken var berammet til 24. april, men måtte utsettes fordi Frisk 3 sin prosessfullmektig ble syk. Saken var berammet på nytt for Alstahaug tingrett til 27. november.

– Et forlik nå synes vi er greit. Da saken ble utsatt på grunn av sykdom, gikk luften litt ut av ballongen, så da var dette greit, sier Wulff til Treningsindustrien.no.

– Så nå er saken lagt endelig kald og død?

– Ja, nå blir det ikke noe mer rundt den saken, sier Wulff.

I pressemeldingen heter det at Frisk 3 og Vefsn kommune gjennom forliket ikke tar stilling til de rettslige spørsmålene saken har reist, og ingen av partene har gjennom forliket erkjent den andre partens syn på saken. Partene i forliket enige om ikke å kommentere saken ytterligere ut over pressemeldingen.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]