annonse

annonse

Formidabel PT-høst for Family Sports Club

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Koronapandemi til tross: Aldri før har Family Sports Club solgt mer personlig trening enn nå. – Vi har store ambisjoner for produktet og har spennende planer for fremtiden, sier nasjonal leder for personlig trening Arne Eilertsen.

I september 2019 omsatte Family PT-tjenester for 37 kroner per medlem i kjeden totalt sett. I september 2020 omsatte kjeden for 74 kroner per medlem, opplyser Eilertsen.

– De beste sentrene på PT i kjeden omsetter for rundt 250 kroner per medlem per måned, og vi har andre sentre som er på full fart oppover med sin satsing på området. Vi har aldri solgt mer personlig trening enn vi gjør i høst, så det lover veldig godt for videre vekst fremover, fastslår han.

Må ha høye ambisjoner

Kjeden foretar regelmessig kundeundersøkelser, og de mest fornøyde medlemmene er de som bruker PT.

– Når vi ønsker å være best på kundeopplevelse, må vi ha høye ambisjoner for PT, sier Eilertsen.

Da han startet i selskapet i fjor sommer ble det satt høye mål for vekst, noe som resulterte i at kjeden i september i år, hadde dobbelt så høy PT-omsetning sammenlignet med 2019 – til tross for en turbulent vår med koronapandemien.

– Vi har et fantastisk team av personlige trenere, PT-ledere og senterledere fra Tromsø i nord til Søgne i sør. Det er menneskene som utgjør den store forskjellen, sier Eilertsen.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Jobbet mye med salgstrening

På lik linje med flere andre, større kjeder har Family innført garantilønn for PT-ene. For PT-er på Familys kjedeeide sentre, kom ordningen på plass i høst.

– Vi har et mål om å profesjonalisere PT-yrket og heve standarden for kompetanse og kvalitet. Et viktig led i dette er å legge til rette for å jobbe 100 prosent, slik at man har anledning til å bli skikkelig god, forteller Eilertsen.

Han forteller at garantilønnen skal gi PT-ene trygghet til å satse, og fokus til å utvikle seg på salg.

– Det er en kjent sak at salgskompetanse ofte er en begrensende faktor for vekst, og her har vi lagt ned mye arbeid i salgskursing og salgstrening, sier Eilertsen.

Det neste året vil Family rekruttere rundt 100 nye PT-er, og PT-sjefen oppfordrer «morgendagens superstjerner» til å søke.

– Vi skal fortsette den gode trenden ved kontinuerlig utvikling av våre ansatte og våre systemer, sier Eilertsen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Hjelper gjerne andre

Family strekker også ut en hånd til andre treningssentre som vil lykkes bedre med PT-satsing.

– Vi ønsker å hjelpe flere til å lykkes med PT og salg, da hele bransjen nyter godt av fornøyde medlemmer. Vi har utviklet en rekke systemer for oppfølging og bistand til senterledelsen, hvor vi kan bidra til både vekst og økt lønnsomhet.

– Bransjen trenger et realt comeback, og vi tar gjerne en prat med kolleger som trenger en støttespiller på veien, fastslår Eilertsen.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]