annonse

annonse

Fra randen av konkurs til tusen medlemmer

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Medeier og daglig leder i Nr1 Fitness Mathopen, Marius Kristiansen, gleder seg over at kunde nummer 1 000 meldte seg inn på senteret.

– Fra å ha søvnløse netter grunnet svært nærforstående konkurs i 2016, driver vi nå med overskudd og har blitt en sikker arbeidsplass. At Nr1 Fitness kom inn på eiersiden i desember 2016 har vært vår redning, sier Kristiansen.

LES OGSÅ: Nr1 Fitness kjøper Sprek og Blid Mathopen

Marius Kristiansen kjøpte senteret sammen med en partner sommeren 2014. Senteret hadde blitt driftet over flere år, men med dårlige økonomiske resultater.

– Vi visste at det ville være krevende å snu driften. Men med stort pågangsmot var vi overbevist om at det skulle gå bra. På tross av vår iver og positive holdning gikk det fra vondt til verre for oss, sier Kristiansen.

Mentalt utfordrende

På slutten av 2016 var senteret i utgangspunktet konkurs, og drev på kreditorenes regninger.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Men istedenfor å gå til skifteretten fikk vi i siste liten til en avtale med Nr1 Fitness som så potensialet i både senteret og meg, sier Kristiansen.

Det endte med at Nr1 Fitness kjøpte 50 % av aksjene i selskapet.

– Da jeg kjøpte senteret i 2014 pantsatte jeg huset mitt. Når det da går dårlig lever man i konstant frykt for at man kan stå på bar bakke og blir nærmest privat økonomisk ruinert, noe som har vært mentalt utfordrende, forteller Kristiansen.

Sikter høyere

Da Nr1 Fitness kom inn på eiersiden hadde senteret 386 medlemmer.

Daglig leder Marius Kristiansen og kunde nummer 1000, Torill Halvorsen.

– At vi nå nettopp har passert tusen medlemmer hadde jeg aldri drømt om. Men nå satser vi mot 1400 medlemmer. Vi har nylig bygget ut senteret med 200 kvm og har blant annet fått på plass en større gruppetreningssal. Så nå er vi klare til å ta imot langt flere kunder.

For 2019 er det budsjettert med et overskudd på 600 000 kroner.

– Men det vil fortsatt ta et par år før jeg selv får nyte godt av overskuddet i form av utbytte, da det har blitt opparbeidet gjeld til flere kreditorer i tillegg til Nr1 Fitness som har bidratt med lån. Men fremtiden ser virkelig bra ut, sier Kristiansen.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]