annonse

annonse

Fra treningssenter til kinosal

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Daglig leder Clarissa Bergh ved Sats Elixia i Lillehammer er innstilt på førsteplass til kinosjefstillingen i byen.

– Jeg har ikke fått noe formelt jobbtilbud ennå, for det skal ut på en høringsrunde først, men jeg kommer til å takke ja, dersom betingelsene er til å leve med, bekrefter Bergh overfor avisen Gudbrandsdølen Dagningen.

Ifølge avisen har hun vært på Sats Elixia i 20 år, de siste 15 som daglig leder.

– Hun har et brennende engasjement for kulturbyen Lillehammer, for film og for gode publikumsopplevelser. Hennes bakgrunn er fra treningssenterbransjen, der nettopp bygging av kunderelasjoner, aktiv markedsføring, utvikling av forretningskonsepter og et sterkt fokus på resultat og lønnsomhet er sentrale faktorer for å lykkes som daglig leder i en tøff bransje, sier Lillehammers kultursjef Olav Brostrup Müller til Gudbrandsdølen Dagningen.

På egen Facebook-side skriver Bergh: «Jeg får jo understreke at dette er jo ikke helt avgjort, men det ser vel ut til at det blir et beiteskifte på undertegnede. Det har vært en stor og emosjonell dag for meg – jeg er stolt og glad og gleder meg til å ta nye skritt i mitt lederskap, samtidig som jeg føler nesten at jeg har kjærlighetssorg ved å forlate «babyen min» (og mine høyt elskede kollegaer). Så både gledestårer og tristetårer her i dag…»

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]