annonse

annonse

Fremtiden er virtuell

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

– Fremtiden er virtuell, men den må også være godt utprøvd og imponerende, sier Phillip Mills, CEO i Les Mills International – som i år har lansert LES MILLS Virtual: En femstjerners filmversjon av deres verdensledende live-treningstimer.

– De mest suksessrike sentrene vil være dem som investerer i virtuelle opplevelser med høy kvalitet, fastslår Philip Mills.

Mills er ikke alene om å tale for sentrenes behov for å revurdere kvaliteten og skalaen for deres virtuelle opplevelser.

Det er opplevelsen som teller

Victor Brick, Fitness Planet CEO og styreformann i Brick Bodies, er enig i at hvordan sentrene kan tilby en konsekvent høy kvalitet og et godt utarbeidet innhold, har noe å si for hvordan senteret vil oppnå suksess i fremtiden.

– Innholdet er nøkkelen og det er også selve opplevelsen, sier Brick.

– Det er fortsatt opplevelsen som teller… Du vil bli motivert, føle deg engasjert og du vil se frem til å gjøre en aktivitet. Virtual gir deg muligheten til det ved å gjenskape opplevelsen av en time i en virtuell setting.

Friste flere over på livetimer

LES MILLS Virtual overfører Les Mills’ populære og utprøvde livetimer inn i et filmformat som gir kvalitet og opplevelse med høy standard.

– Det er sammenlignbart med filmindustrien, sier Mills.

– Femstjerners filmer er veldig populære, tostjerners filmer er ikke det. Det er opplevelsen som har noe å si, og treningssentre bør se etter god kvalitet, en topp filmfølelse for å skape en utvikling som fyller tidene da gruppesalen ikke brukes til livetimer – og dermed også friste flere medlemmer over på livetimer etter hvert, påpeker han.

For medlemmer av treningssentre vil LES MILLS Virtual bety verdens beste gruppetimer – som BODYPUMP®, RPM® og  LES MILLS GRIT® – når de vil ha dem.

Fordelene med å være i forkant

For sentrene vil det bety at de har mulighet til å tilby en større meny, mer variasjon, tiltrekke seg flere medlemmer og beholde medlemmer på bakgrunn av at de kan tilby timer med høy kvalitet som foregår i tidsperioder hvor det vanligvis ikke er livetimer i gruppetimesalen.

Og der salen gjerne står ubrukt kan de nå ha mulighet til å fylle den med medlemmer som ønsker å trene gruppetimer på andre tidspunkt enn det som står på skjema.

– Det er en måte å utvikle treningsbransjen ved å komme nært innpå verdens beste instruktører og programmer gjennom virtuell trening. Gjør det skikkelig, invester i høy kvalitet og nyt godt av fordelene av å være i forkant med det neste i utviklingen innen treningsbransjen, sier Mills.

For mer informasjon, kontakt:
Per Turin, per.turin@lesmills.com
Tel: +46 70 742 05 01

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]