annonse

annonse

Fremtidens desinfisering for treningssentrene er her: AqtiVann+ & AqtiVann+ fogger

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Vi befinner oss i en tid der fokuset på renhold og desinfisering er «all time high». Pandemien er vedvarende og smittereduksjon er blitt et viktig mål for hele næringslivet – ikke minst i treningsbransjen der mannen i gata møtes og svettes mer enn ellers i samfunnet.

Viktigheten av å ta dette på alvor for hele bransjen er enorm.

Treningssentrene står i sentrum for mulige smitteutbrudd. Flere sentre har blitt stengt, medlemmer settes i karantene og kunder fryser abonnementene sine. Dette er en enorm utfordring for bransjen og sentrene må sette inn nødvendige tiltak for å kunne drive butikk «as usual» under myndighetens argusøyne.

Dette er ressurser som til vanlig kunne vært brukt på kundepleie og inntektsbringende aktiviteter i stedet for å vaske ned senteret med klut og spray i timevis.

Pandemien har gjort noe med hvordan medlemmer forholder seg til sitt treningssenter. De forventer en trygg og ren treningsøkt, og er mye mer oppmerksom på smitte.

Gjøres mens kundene trener

AqtiVann+ & Aqtivann-fogger forenkler desinfiseringsjobben for deg dramatisk, øker smittereduksjonen og gir i tillegg senteret en boost markedsmessig både lokalt og i sosiale medier.

AqtiVann+ desinfisering gjøres mens kundene trener på senteret og gir kundene trygghet når de er på senteret og trener.

Innholdet i AqtiVann+ & Aqtivann-fogger er brukt i en rekke andre bransjer som dagligvare og produksjon, og introduseres nå til treningssentermarkedet.

Med seg på laget har AqtiVann+ fått Christoffer Liven som konsulent for å fremme produktet til treningsbransjen sammen med salgssjef for AqtiVann+, Tor Oscar Wold.

Liven er kjent i markedet etter mange år som salg og markedssjef for Casall og forteller her hvorfor han ville være med å promotere dette produktet til sin bransje:

– Når jeg først snakket med AqtiVann+ om desinfisering var jeg skeptisk til å introdusere noe til min bransje der jeg trodde det allerede var god dekning på temaet.

– Jeg tok allikevel møtet med Aqtivann og produktet overbeviste meg med en gang – et skånsomt desinfeksjonsmiddel uten giftstoffer med god pris og en løsning med en fogger som enkelt kan desinfisere hele senteret på kort tid.

– Spørsmålet ble; ville jeg hatt dette på mitt eget senter. Svaret var definitivt ja. Dette er et produkt som vil hjelpe en bransje jeg er sterkt knyttet til i en utfordrende periode.

Aqtivann er alkoholfritt

AqtiVann+ er fremtiden innen desinfisering. Det er et alkoholfritt og vannbasert alternativ. Det aktive virkestoffet i AqtiVann+ er hypoklorsyre (HOCl). Hypoklorsyre finnes naturlig i kroppen og hjelper immunsystemet med å bekjempe virus og bakterier.

Stoffet kan også produseres ved hjelp av elektrolyse, som enkelt forklart er det vi gjør for å lage AqtiVann+. Resultatet er et oksygenanriket, aktivert vann med 99,99 % effektivitet mot patogener som virus, bakterier og sopp.

En effektiv metode

Allstar Padel med Jan Rennen i spissen er en av de første som har tatt AqtiVann+ og AqtiVann+ fogger i bruk. Han kan fortelle oss hva det gjør for dem og deres treningsanlegg som består av padelbaner, treningssenter, shop og Juicery-bar:

– Vi bruker AqtiVann og AqtiVann+-fogger til daglig desinfisering av alle flater og alt av treningsutstyr. Dette er en effektiv metode for å minske smittespredning. Det gir våre medlemmer et sted å trene der de føler seg trygge.

– Aqtivann+ sine produkter er blitt en essensiell del av hvordan vi driver anlegget vårt og er med på å underbygge hele brandet Allstar Padel. Løsningen anbefales på det sterkeste. – Jan Rennen, Allstar Padel.

Ta kontakt med Christoffer Liven på 98639077 eller chris@livenholding.no om du ønsker mer informasjon om produktet eller priser.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]