annonse

annonse

Fremtidsrettet treningsteknologi: EGYM event på Lillehammer

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Lillehammer er vertskap for et spennende EGYM-event den 31. januar og 1. februar 2024, hvor deltakerne vil bli introdusert til nye treningsløsninger. Dette arrangementet representerer en unik mulighet for å utforske hvordan intelligent utstyr og programvare kan revolusjonere trening og medlemmers helse.

EGYM, en pioner innen treningsindustrien, har allerede etablert seg som en sentral aktør globalt med sitt smarte treningsutstyr og digitale løsninger. De tilbyr en helhetlig tilnærming til trening, der teknologi spiller en nøkkelrolle i å støtte medlemmenes progresjon og opprettholde motivasjonen for et sunnere liv.

Konseptet har opplevd stor suksess i Sverige gjennom sitt partnerskap med Concept, den eksklusive distributøren i Norden. Inspirert av denne suksessen ble Norges første EGYM-senter lansert på Spenst Arena i Lillehammer i november, til stor begeistring fra innehaver Geir Arne Bjune. Med økende popularitet vurderer Bjune nå flere steder i Lillehammer for å utvide tilbudet av EGYM-sentre.

Eventet, arrangert av Concept, tilbyr en to-timers workshop som vil gi deltakerne en dypere forståelse av EGYMs innovative teknologi, gjennom både teoretisk og praktisk læring. Dette initiativet er et ledd i å utvikle og fremme moderne treningsmetoder og understøtter treningsoperatørers evne til å tilby en mer personlig og datastyrt treningserfaring.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]