annonse

annonse

Fresh Fitness lanserer behandlinger via Optimal Klinikk

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Optimal Klinikk åpner egne avdelinger på Fresh Fitness Sinsen og Fresh Fitness Majorstuen.

– Fresh Fitness har lenge ønsket å være en større bidragsyter innenfor rehabilitering og opptrening. Det er derfor en stor glede at vi nå er i gang med et samarbeid med Optimal Klinikk, sier produktdirektør Jane Strande Oslington i en pressemelding.

– Fresh Fitness ønsker å være et folkelig senter hvor alle er velkomne. Med et mer helthetlig helsetilbud håper vi at terskelen for å besøke oss blir enda lavere og at man i enda større grad opplever å være i en trygg treningsfaglig setting legger hun til.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Medlemmer blir prioritert

Optimal Klinikk er en privatpraktiserende fysikalsk klinikk som startet sin første klinikk i 2014. Et tverrfaglig behandlingssenter med fokus på resultater, kompetanse og utdanning av kunder og pasienter.

Optimal Klinikk tilbyr massasje, osteopati, fysioterapi og naprapati av sertifiserte terapeuter med spesialkompetanse innenfor sitt felt.

Medlemmer i Fresh Fitness får nå direkte tilgang til terapeutene og blir prioritert til konsultasjoner og behandlinger, ifølge meldingen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Ser på nye lokasjoner

– Vi er stolte av å kunne tilby behandling med god vitenskapelig støtte. Våre terapeuter har sin spesialitet innen smertelindring, behandling og opptrening. Klinikkene våre har behandlingsrom praktisk plassert innenfor hovedinngangen på Fresh Sinsen og Fresh Majorstuen, sier daglig leder Adrian Paul i Optimal Klinikk.

– Vil det være aktuelt å søke tilsvarende samarbeid for andre Fresh Fitness-lokasjoner?

– Ja, vi ser allerede på nye lokasjoner. Det har vært en kjempebra respons, så vi gleder oss til flere muligheter, sier Oslington.

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]