annonse

annonse

Fresh Fitness lanserer e-læringskurs for ungdommer

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Fresh Fitness går i bresjen for å hjelpe unge medlemmer med kompetanseheving innen trygg og effektiv trening. Målet er å unngå kroppspress, samt skape sunne treningsvaner.

Stadig flere unge starter sin treningsreise på et treningssenter.

Fresh Fitness tilbyr nå alle nye medlemmer i alderen 15-18 år et e-læringskurs, for å sikre trygg og effektiv trening.

En kjapp innføring i god treningskultur og oppførsel på treningssenter skal også bidra til at alle besøkende har en positiv opplevelse på Fresh Fitness.

– Vi ønsker å sikre at våre unge medlemmer får tilstrekkelig med kunnskap for å trene, og samtidig bidra til å unngå feiltrening og mentale utfordringer. E-kurset er et lavterskel tilbud som er enkelt å gjennomføre og gir medlemmene våre en innføring i noen av de mest sentrale temaene knyttet til trening og helse, sier Jørn Stian Dahl, PT-sjef i Fresh Fitness.

– Selv om vi tilbyr dette til unge medlemmer spesielt, så er innholdet like relevant for alle, fortsetter han.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Samarbeid med ADN og Active Education

E-kurset er delt inn i fire bolker med fokus på temaer som treningskultur og kutyme på treningssenter, treningsfysiologi, kroppsfokus og antidoping.

Kurset er utviklet av Dahl i samarbeid med Antidoping Norge og Active Education.

– Trening og sunne vaner i hverdagen er godt for både helsa, energinivået og livskvaliteten vår. Likevel kan trening og økt kroppsfokus i tenåringsårene få negative konsekvenser, både fysisk og psykisk, forteller Kristoffer Lie Loftheim i Antidoping Norge.

– I dag blir vi eksponert for kropp stort sett overalt, i hovedsak på sosiale medier, men også på treningssenter. Med det nye e-læringskurset til Fresh Fitness, håper vi å bidra til å gjøre samtalene rundt kroppspress, utseende og kosttilskudd åpne og tilgjengelige for yngre medlemmer, sier Loftheim.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Skal gi de unge trygghet

– Vi syns dette har vært et viktig kurs å bidra til, og vi i Active Education kan tilby noen viktige tips om hvordan unngå skader og få best mulige resultater ut av treningen. Med både forebyggende innsats og fokus på sunne vaner, kan vi sammen legge grunnlaget for unge medlemmer sin treningsreise, sier Ola Furuseth i Active Education

I tillegg til kurset får alle nye medlemmer tilbud om Fresh Start, et gratis møte med en personlig trener, når de melder seg inn. Personlig trener lytter til motivasjon og behov og deler noen enkle verktøy som skal gi alle nye medlemmer en god start på treningsreisen.

– Med mine mange år i treningssenterbransjen har jeg alltid hatt som mål om å drive utvikling og Fresh Fitness skal være en sentral bidragsyter i utvikling og innovasjon i bransjen. Vi håper kurset gir våre unge medlemmer den tryggheten de trenger for å senke skuldrene og nyte treningsarealene hos oss, både alene og sammen med andre, avslutter Dahl.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]