annonse

annonse

Fresh satser på to for én

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Medlemskapet Fresh Smart selges kun frem til 31. januar. For medlemmer som benytter seg av tilbudet betyr det en halvering av prisen.

Fresh Fitness har lansert medlemskapet Fresh Smart. Kjeden kaller det «et perfekt medlemskap for deg som savner noen å trene med – eller som har en venn som trenger å bli dratt med på treningssenteret».

Administrerende direktør Paal Hansem forteller at målet er at 50 prosent av alt salg i januar skal være Smart-medlemskap.

Medlemskapet er eksklusivt og kun tilgjengelig for salg i januar. Et Fresh Smart medlem kan ta med seg hvem han vil, og kan velge fra gang til gang hvem han tar med. Smart-medlemskapet gir også tilgang til alle sentrene i Norge og tilgang til alle gruppetimer.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Er det plass på gruppetimen kan gjesten også være med på dette, ifølge kjeden.

Medlemskapet er kun tilgjengelig for kjøp i januar, men etter dette kan Smart-medlemmet fortsette å ta med seg en gjest så lenge han har medlemskapet

Bra salg så langt

Ifølge Hansem er salget av Smart så langt veldig bra.

– Men det er foreløpig litt tidlig å si noe om hvordan resultatet blir kun tre dager ut i januar, skriver han i en epost til treningsindustrien.no.

Han begrunner medlemsmodellen på følgende måte:

– Fresh Fitness’ «passion» er å få flest mulig til å trene best mulig for lavest mulig pris. Fra start i 2010 senket vi terskelen for potensielle medlemmer ved å tilby medlemskap for en tredjedel av «ordinær» pris. I tillegg fjernet vi bindingstiden slik at dørstokkmila skulle bli minst mulig. 100.000 medlemmer senere, hvorav 50.000 rett fra sofaen, viser at det var effektivt.

Økt bruk av medlemskapet

– Vi vet at mange «ikke medlemmer» har en oppfatning av treningssenter som ikke nødvendigvis samsvarer med virkeligheten, ref. Credicare sin undersøkelse i 2016. (Les saken her)

Hansem påpeker at det nye Smart-medlemskapet er med på å senke terskelen for å begynne å trene gjennom å gjøre det mulig for to å trene sammen når som helst for en rimelig penge.

Administrerende direktør Paal Hansem, Fresh Fitness. (Foto: Fresh Fitness)
Administrerende direktør Paal Hansem, Fresh Fitness. (Foto: Fresh Fitness)

– Vi tror også flere faktisk vil benytte medlemskapet når de gjør en avtale med en venn om å trene, og at de vil trene oftere. I tillegg tror vi at alle de som er usikre på hva de skal ha på seg, hva de skal trene, hvordan de skal oppføre seg etc. på et treningssenter, føler at det er litt mindre skremmende å melde seg inn når man kan trene sammen med en venn.

Egentlig halv pris

Ifølge nettsidene til Fresh Fitness kan eksisterende Basic-medlemmer oppgradere til Fresh Smart. De med Live-medlemskap til fullpris blir automatisk oppgradert.

Prisen for Fresh Smart er 299 kroner per måned.

Aktive Fresh Smart-medlemmer som drar med seg en treningskompis på hver trening, vil med andre ord egentlig betale kun 149,5 kroner i måneden.

I fjor vår satt Fresh opp prisen på basismedlemskap fra 199 til 249 kroner per måned for nye medlemmer, og til 229 kroner for eksisterende medlemmer.

LES OGSÅ: Fresh Fitness tar en fot i bakken.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]