annonse

annonse

Friskoteket Rødberg er nå en del av Fitnesspoint-kjeden

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Friskoteket Rødberg, i Nore og Uvdal kommune, har gjennomgått en betydelig transformasjon og er nå en del av Fitnesspoint-kjeden.

Friskoteket Rødberg, som lenge har vært et viktig samlingspunkt for Rødbergs innbyggere, har nylig tatt skrittet inn i en ny fase med overgangen til Fitnesspoint. Ingun Løitegård, lederen for senteret, uttrykker entusiasme over denne utviklingen. Hun ser frem til de mange fordelene som følger med å være en del av Fitnesspoint-familien, inkludert avanserte administrasjons- og adgangssystemer som vil forbedre opplevelsen for både stamgjester og drop-in-kunder.

I forbindelse med overgangen, har senteret gjennomgått en rekke oppgraderinger. Det har blant annet blitt gjort plass til et utvidet område med frivekter ved å omdisponere et tidligere lagerrom. Dette har frigjort plass og muliggjort en mer variert bruk av de øvrige treningsarealene. Senteret har også blitt frisket opp med nye farger og en oppdatert layout, noe som bidrar til en mer innbydende og inspirerende treningsatmosfære.

Det nye adgangssystemet, som tillater enkel inngang via en app eller bankkort, representerer et stort skritt mot enklere og mer tilgjengelig bruk for medlemmene. Fitnesspoint Rødberg har som mål å opprettholde sin posisjon som et nøkkelsenter for fysisk aktivitet og sosialt samvær i lokalsamfunnet, og ser frem til å ønske både gamle og nye medlemmer velkommen.

Vi har jobbet over en lengre tid for at Friskoteket nå blir et Fitnesspoint senter,” uttaler Argjent Ahmeti, Markedssjef i Fitnesspoint Group. “Dette senteret er blitt et typisk Fitnesspoint senter og representerer kjedens senter nr. 32

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]