annonse

annonse

Frykter kryss-subsidier på nytt folkehelsesenter

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

3T frykter at det nye treningssenteret som kommer på folkehelsesenteret i Orkdal kan bli kryss-subsidiert om ikke regnskapet deles for treningssenter og folkebad.

Det skriver avisen Avisa Sør-Trøndelag.

Orkdal kommune er godt i gang med byggingen av det nye Folkehelsesenteret. Et splitter nytt folkebad med helsetjenester og tilhørende treningssenter skal stå klart i mars 2020.

Prislisten er ikke klar, men daglig leder Geir Muleforteller at styret i Orkdalsbadet KF vurderer en løsning der man kan betale for årskort i folkebadet og årskort på treningssenter samlet.

Den løsningen har ikke administrerende direktør i 3T, Hilde Thommesen Holck, noe særlig god tro på, ifølge avisen.

– Når et kommunalt treningssenter skal konkurrere med private aktører, så må det følges visse regler. Vi skal ha mulighet til å se regnskapet for å sjekke at driften av treningssenteret ikke er kryss-subsidiering, sier Holck.

– Vi vet at 3T er opptatt av dette. Hva som er lov og ikke lov er ikke bare enkelt. Det er ikke noe ja og nei svar, for det er et ganske innfløkt reglement som ikke har noe klart svar. Dette må vi avklare før vi setter prisene. Vi skal ikke gjøre noe vi tror kan være ulovlig, sier kommunalsjef Steinar Gaustad til Avisa Sør-Trøndelag.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]