annonse

annonse

FSC Fredrikstad gir gass

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Family Sports Club Fredrikstad dobler størrelsen på frivektavdelingen til 500 kvm. Det skal gi en medlemsvekst på ca. 15 prosent.

– Timingen er perfekt, sier daglig leder Atle Martinsen i en pressemelding.

Styrketrening blir stadig mer populært for både kvinner og menn, og ifølge Statistisk Sentral Byrå, driver hele 40 prosent av nordmenn med en eller annen form for styrketrening.

– Det har vært stor pågang i frivektene det siste året, spesielt blant kvinner fra 16 til 50 år. Folk skjønner mer og mer at det må jobbes hardt for å nå resultater, og de gode, gamle øvelsene som knebøy og markløft er de som fungerer. Styrketrening har fått en ny vår, jenter vil bli sterke, og det merker vi stor pågang på, sier Martinsen.

Et senter i senteret

Den nye avdelingen vil bestå av tredemøller, trappemaskiner, ro-maskiner, Assault Bikes med mer – i tillegg til seks løfteplattformer som vil være adskilt med speil.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Den nye avdelingen er «HIIT-inspirert», med en 17 meter lang trackfield med prawler, forteller Martinsen.

Family Sports Club Fredrikstad

Med utvidelsen kommer naturlignok nytt utstyr, og Martinsen forteller at investeringen har kostet opp mot 2,2 millioner kroner.

– Konkurransen i Fredrikstad er knalltøff, men Family har alltid hatt en god standing i byen. Vi har vært tidlig ute med nyheter og trender, og det akter vi å fortsette med.

Øker medlemsmassen

Family Sports Club Fredrikstad har i dag en underkant av 2 000 medlemmer, hvor omtrent 60 prosent er kvinner. Martinsen regner med at den nye investeringen vil øke medlemsantallet med cirka 15 prosent.

Utvidelsen resulterer i at senteret blir 2 300 kvm., og det er ingen tvil om at Family nå er det største treningssenteret i byen, ifølge meldingen.

LES OGSÅ: Bransjeprofilen: Servicemannen fra Fredrikstad

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]