annonse

annonse

FSC gir medlemmene fri tilgang til videoleger

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Norges nest største treningskjede, Family Sports Club, gir alle sine 75 000 medlemmer fri tilgang til kjedens videoleger. Kjeden kutter også all gruppetrening inntil videre.

«Vi befinner oss i en krevende situasjon, og det er viktig at vi alle gjør det vi kan for å avhjelpe», skriver kjeden i en pressemelding.

«Vi gir nå alle medlemmer fri tilgang til våre videoleger gjennom vår helsesentral (Frisk-Sentralen) og styrker bemanningen for å møte det økende behovet. Gjennom dette kan Family Sports Club og medlemmene bidra til å redusere ventetiden for å få kontakt med fastlege, legevakt og/eller offentlige helsetjenester», heter det i meldingen.

Dette vil også redusere smitterisikoen da man ikke må møte fysisk hos lege.

Avlyser all gruppetrening

Konkret vil vi med virkning fra i dag (torsdag 12. mars) ikke lenger avholde gruppetimer eller andre gruppesamlinger på våre sentre. Tiltaket vil vare inntil videre. Vi vil erstatte gruppetimetilbudet med online-trening for alle våre medlemmer.

«Vi vil også ytterligere øke frekvensen på vårt allerede forsterkede renhold for å sikre smittevernet på alle våre sentre», opplyser kjeden i meldingen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]