annonse

annonse

Full fres for aktivitetsappen MotiOne

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

MotiOne har på rekordtid solgt 20 000 lisenser til norske bedrifter. På kundelisten står blant annet dagligvarekjeden Meny, ASKO, Samskipnaden i Trondheim og Würth.

Alle de 2 000 ansatte i Vinmonopolet tar nå i bruk helse- og aktivitetsappen MotiOne. De har også kjøpt Garmin aktivitetsklokker til alle ansatte fra gründerbedriften, ifølge en pressemelding.

MotiOne opplever stor interesse for appen, og kommer til å offentliggjøre flere store kontrakter i tiden fremover. På sikt vil MotiOne utvide til Skandinavia og Europa.

– Ved å kombinere teknologi og innsikt fra fagmiljøer med kompetanse på helse og trening, gjør vi aktivitet til noe sosialt og engasjerende for hele bedriften, sier daglig leder i MotiOne Hans Anderssen.

Arbeidsplassen er en god arena

Sammen med tvillingbroren Kjeld Anderssen står han bak MotiOne, en sosial tjeneste som skal gjøre det enklere for bedrifter å stimulere sine ansatte til fysisk aktivitet og en sunnere livsstil.

– MotiOne vil gjøre bedrifts-Norge sunnere. Aktive ansatte er mindre syke og presterer bedre. Ved hjelp av big data har vi muligheten til å stimulere hver enkelt ansatt med akkurat det som motiverer han eller henne, sier Kjeld Anderssen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Tall fra Helsedirektoratet viser at voksne nordmenn tilbringer drøyt 60 prosent av våken tid stillesittende eller i ro. Kun 30 prosent av befolkningen oppnår Helsedirektoratets anbefaling om 30 minutter daglig aktivitet.

– Dette er en virkelighet som arbeidsgivere og ledere må ta inn over seg. Vi mener arbeidsplassen er en god arena for å ha mer fokus på helse. Friske ansatte og kolleger er alle tjent med, og dette blir ikke noe mindre viktig når vi må stå lenger i arbeid, sier Anderssen.

Gamification for økt aktivitet

MotiOne ble etablert i april 2017 av tvillingene Hans og Kjeld Anderssen. Forretningsideen er å skape jobbengasjement, aktivitet og trivsel gjennom gamification.

De ansatte konkurrerer med hverandre og i team på en rekke områder: Antall skritt, sykle til jobben, løping, tur, styrketrening med mere. Belønning finner sted gjennom badges, notifications og fysiske premier.

Brukerne får også instruksjon gjennom lavterskel treningsvideoer og 6-ukers treningsprogrammer.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]