annonse

annonse

Fylte danskebåten med 400 treningsglade mennesker

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Siste helgen i september arrangerte Nr1 Fitness for tredje gang trenings-cruise for sine medlemmer og ansatte. Arrangementet har blitt større og større for hvert år som har gått.

– Det første året vi arrangerte Nr1 Fitness Cruise om bord på Fjordline var vi i overkant av 100 deltakere. At hele 400 medlemmer valgte å dra på tur med oss nå forrige helg synes vi er helt fantastisk, sier administrerende direktør i Nr1 Fitness, Kjerstin Greve-Bruland.

Hun påpeker at kjedens visjon er å være Norges triveligste treningssentre.

Glade arrangører av treningscruise (Foto: Nr1 Fitness)

– For oss er det viktig at kunder, så vel som ansatte, har det kjekt hos oss. Det har aldri vært så stor konkurranse i treningsbransjen som det det er nå, med svært mange gode aktører der ute. Men jeg må vel også være ærlig å si at det er mange i bransjen som ligner veldig på hverandre.

– Etablering av ubemannede treningssentre der man kun stiller med godt utstyr for egentrening, har eksplodert de siste årene. Jeg er usikker på hvor gøy og lystbetont mosjonistene egentlig synes dette er i lengen, sier hun.

Vil lage noe unikt

– For vår del ønsker vi å skape noe mer unikt. Vi ønsker at kundene skal føle tilhørighet og vi jobber hele tiden med å skape et unikt sosialt miljø både blant våre kunder og ansatte. Dette tror vi at vi er tjent med på sikt i form av lojale kunder og ansatte, samtidig som det gjør arbeidshverdagen vår triveligere, forteller Greve-Bruland.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Derfor gjennomfører kjeden stadig flere turer og arrangement på sentrene.

– Vår opplevelse er at kundene synes dette er veldig kjekt. Det er også gøy for oss som jobber i bransjen. Man lærer også både kunder og ansatte bedre å kjenne og på en helt annen måte når man drar på tur sammen, fastslår hun.

Cruise en hel helg

Da båten la fra kai i Bergen lørdag 29. september, stod hundredevis av spente og treningsglade mennesker klar til kick-off på helikopterdekket.

– At himmelens sluser åpnet seg og regnet øste ned da vi kjørte ut gjennom byfjorden, satt ingen stopper for deltakerne. Men regnponcho på, og latteren rungende over hele dekket, ble det arrangert en Zumba-time man sent vil glemme, sier direktøren.

Båten seilte av sted mot Stavanger og deretter Danmark, og søndagen la båten til kai i Langesund, hvor man plukket opp kunder og ansatte fra kjedens sentre i Langesund, Arendal og Bø. Ferden tilbake gikk samme rute, og på mandag gikk en litt sliten, men fornøyd og glad gjeng av på terminalen i Bergen.

Trening på danskebåten (Foto: Nr1 Fitness)

– Da hadde vi tilbrakt hele tre dager på sjøen, med et stort antall treningstimer. Vi kjørte timer som Basisball, step, aerobic, styrketimer, yoga, pilates, zumba, PT-grupper og mye mer. Vi frakter også 30 spinningsykler om bord, og det er opplevelse å sitte og spinne mens man ser hav og natur utenfor vinduet, sier Greve-Bruland.

Hun forteller at det desidert hyggeligste på hele cruiset likevel var når kvelden kommer og deltakerne samles til middag.

– Det er her vi får pratet ordentlig med hverandre og mange nye vennskap vokser fram. Å se nye vennskapsbånd bli knyttet både mellom kunder og ansatte gjør slike turer enda hyggeligere, sier Greve-Bruland.

LES OGSÅ: Grenseløst treningstilbud

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]