annonse

annonse

Går av som primus motor

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Leif Nilsen går av som overhode i treningssenternettverket Ledere på Tvers. Foreløpig er det ingen som tar over.

– Grunnen til at jeg kaster inn håndkleet nå er at jeg må fokusere litt mer på egne sentre og ansatte. Dessuten har jeg sagt ja til å sitte i styret i Virke Trening. Det er ikke forent med å drive Ledere på Tvers, forteller Leif Nilsen.

LES OGSÅ: Ledere på Tvers – forum for felles forretningsutvikling

Han er sjef i Asker Treningssenter med fire lokasjoner.

Han forteller videre at det krever ganske mye å holde nettverket Ledere på Tvers oppe og gå, samt å utvikle organisasjonen.

– Jeg har mange tanker og ideer, men det er vanskelig å dra et slikt lass nesten alene, fastslår han.

Manglende bidragsvilje

Nilsen utdyper problemstillingen: – Folk sier de skal bidra, men veldig ofte er det sånn at det skjer ikke. Jobben blir ofte lagt på noen, og det var et valgt jeg bevisst tok selv.

– Men nå har jeg også tatt det valget at hvis nettverket skal utvikles og gjøres noe med, er det noen andre som må ta stafettpinnen videre, men det er det foreløpig ingen som har valgt å gjøre – så da går nettverket tilbake til å bli en Facebook-gruppe, sier han.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Ledere på Tvers består av over 50 treningssentre. Nilsen påpeker at det ikke er tvil om at nettverket har et kjempepotensial.

– Jeg har i mange år prøvd å forstå hvorfor det er slik at folk ikke er mer villige til å bidra og dele sin kompetanse med hverandre for igjen å få noe tilbake for å bli bedre. Men det er mulig det er en endring i bransjen hvor de som har vært eiere og ledere er i ferd med å tre tilbake, og nye kommer inn med nye tanker – og responsen blir kanskje litt annerledes.

– Jeg har uansett ikke funnet noe fasitsvar på det, bare akseptert at Ledere på Tvers nå er en Facebook-gruppe. På et annet tidspunkt med energi og tid tilbake, kan man kanskje gjøre noe mer – men akkurat nå er det en pause for min del, fastslår han.

Slutt for Convention

– Betyr det også slutten på Convention på Tvers?

– Ja, den er også pauset. Alt vi gjør av eventer og arrangementer som krever energi fra våre ansatte, blir kun internt hos oss. Så vi slutter ikke med det, men det blir kun for våre medlemmer og våre ansatte.

Samtidig som Nilsen trekker seg, trer også Silje Thorstensen av som driver på convention, opplyser han.

LES OGSÅ: Bransjeprofilen: 100 prosent engasjement – alltid!

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]