annonse

annonse

Går inn som sponsor i Virke Trening

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

iQey går inn som sponsor av Virke Trening, som nå har rundet ti partnere.

– Grunnen til at vi har valgt å bli sponsor av Virke Trening er at vi har som mål å hjelpe treningssentre med digitalisering og en rekke utfordringen de står ovenfor innen kundeoppfølging og aktivisering av medlemsmassen, sier daglig leder Gerwin Quak iQey .

Han legger til at aktivisering av medlemsmassen ser han som et av de viktigste virkemidlene for å redusere frafall, i tillegg til god kommunikasjon som viser at man «ser» medlemmene og at man ønsker at de skal lykkes med sine målsetninger.

Partner nummer ti

– Vi tror at et samarbeid med Virke Trening kan hjelpe oss med dette, samt at vi syns det er fantastisk hva Virke Trening gjør for bransjen. Som bransjeløsning mener vi derfor at det er riktig at vi også hjelper bransjen via denne veien. Det er noe med at handling gjerne viser mer enn mange ord, fastslår Quak.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– iQey har nå blitt vår tiende samarbeidspartner, og vi er glade for å få dem med på laget. iQey har et interessant konsept og tjenestetilbud, sier direktør Anne Thidemann i Virke Trening.

Hun legger til at Virke Trening aldri hadde vært der de er uten sine partnere.

– De gir oss et viktig økonomisk fundament, men også et faglig fundament. Vi har partnere som både kompletterer hverandre og er konkurrenter. Det er nødvendig for å bringe oss videre, sier Thidemann.

Vil aktivisere flere

– Virke og iQey har som felles mål å øke kompetansen i bransjen, og vi ønsker å fjerne hindringer for økt fysisk aktivitet og trening, sier Quak .

– Vi ser derfor fram til et aktivt samarbeid med Virke for å aktivisere både medlemmer, og de som ikke er medlem på et treningssenter ennå – men gjennom iQey kan komme et skritt nærmere et medlemskap hos et av de mange treningssentrene som er tilknyttet iQey.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]