annonse

annonse

Det går unna for Booty Builder

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Gründer Haakon A. Larsen må sende en av sine Booty Builders til det russiske fotballandslagets hotell i Spania. Så avhengig har de blitt av oppfinnelsen fra Fredrikstad.

Det skriver avisen Fredrikstad Blad.

Treningsindustrien.no har tidligere skrevet om ambisjonene til gründeren. Les: Opplever suksess med Booty Builder.

Nå har det tatt helt av, ifølge Fredrikstad Blad. I dag er Booty Builder solgt til 13 land, og det står 200 maskiner rundt i Norge.

– Det russiske landslaget i fotball er så gira på den at jeg må sende en nedover til de skal på treningsleir i Spania, og jeg har fått verdens sterkeste mann, Žydrūnas Savickas, på laget. Han skal hjelpe til å distribuere den og gjøre den kjent i Litauen, sier han til avisen.

Selskapet har kontorer i Fredrikstad, men det er mulig Larsen blir nødt til å ta seg noen måneder utenlands for å etablere seg internasjonalt.

– For meg er det bare et marked som gjelder, og det er det internasjonale. Det skandinaviske markedet er fortsatt stort, men det kan bli aktuelt å etablere noe produksjon i USA etterhvert. Jeg har allerede noen planer i Texas, og blir det noe av kan det hende jeg må reise bort får å få ting i gang, sier han til Fredrikstad Blad.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]