annonse

annonse

Gikk over streken på Røros

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Røros Gym angrer på karakteristikk av konkurrent og ny målgruppe for senteret.

I en søknad om tilskudd fra kommunens næringsfond formulerte daglig leder Morten Homnes en uheldig setning om samer. «Grunnet lat folkegruppe og høy forekomst av livsstilssykdommer», oppgis som bakgrunn for at treningssenteret skal opprette et eget tilbud for samer, skriver Adressa.no.

– Formuleringen står i en ettersendt epost som ikke var ment som en del av søknaden. Det er en i farten-formulering som ikke skulle ha forekommet, og ikke er ment slik den blir oppfattet, sier Homnes til avisen.

Røros Gym hadde søkt om 50 000 kroner i tilskudd til virksomheten, og et enstemmig formannskap gikk sist uke inn for at senteret skulle få 10 000 kroner.

I søknaden er det flere sterke angrep på konkurrenten Aktiviteten treningssenter. Det dreier seg om en såkalt SWOT-analyse, der positive og negative sider ved konkurrenten trekkes fram, skriver Rørosnytt.no.

I søknaden lister Røros Gym opp sterke og svake sider ved konkurrenten. Listen over sterke sider består av åtte punkter, mens listen over svake sider består av 18. Blant annet nedlatende karakteristikker av ledelse og ansatte ved Aktiviteten.

Homnes ber om unnskyldning også for dette, til både eiere, ansatte og medlemmer i Aktiviteten.

– Dette er et egentlig et internt notat skrevet i en litt opphetet situasjon rundt oppstarten av senteret i februar, og skulle aldri vært med i søknaden, sier han til Adressa.no.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]