annonse

annonse

Gir Myworkout GO til alle treningssentre som vil ha

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

– For å hjelpe treningssenterbransjen i en vanskelig tid med mange utmeldinger, ønsker vi å bidra til å redusere antall utmeldinger ved å gi premium brukertilgang til helse- og treningsappen Myworkout GO til alle medlemmene deres, forteller CEO Knut Løkke i Myworkout.

Brukertilgangen tilbys uten kostnad i minimum to måneder og så lenge treningssenteret må holde stengt, med mål om å beholde medlemmene, ifølge Løkke.

Med Myworkout får et treningssenters medlemmer treningsvideoer, barnedans, veiledning til effektiv helsefremmende trening, og vitenskapelig måling av VO2max og biologisk alder.

– Vi lager en unik landingsside for treningssenterets medlemmer, hvor senteret blir avsender. På denne landingssiden vil medlemmene få appen gratis gjennom sitt treningssenter, sier Løkke.

Kan hindre utmeldinger

Vanlig pris for Myworkout GO for en privatperson er 44 kroner per måned. Løkke mener at det oppleves som positivt, og en verdi for medlemmene, å få dette inkludert i medlemskapet av treningssenteret sitt.

– Når treningssentrene er stengt kan behovet være enda større og ekstra kjærkomment, når alternativet ofte er å melde seg ut, fastslår Løkke.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Myworkout GO er en helse- og treningsapp som gir treningsinstruksjon for egentrening utendørs og innendørs basert på forskning fra NTNU.

– Appen gir motivasjon til trening ved at medlemmet ser sin egen treningsfremgang målt i biologisk alder med vitenskapelig presisjon. De trenger ikke noe utstyr annet enn en smarttelefon. Appen har også 100+ treningsvideoer for hjemmet tilpasset både voksne og barn, sier Løkke.

Står helt fritt

Løkke understreker at det ikke er noen som helst forpliktelser for treningssentrene etter endt gratisperiode.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Når treningssentrene får åpne som vanlig igjen vil de få to muligheter, ifølge Løkke:

Sentrene kan betale for at alle deres medlemmer får videre tilgang på premium-versjonen (kr 3 per medlem per måned), eller man kan la være.

Ønsker man ikke å betale for medlemmene, står hvert medlem fritt til å fortsette med premium-versjonen for egen regning (kr 44 per måned). Alternativt mister medlemmene premium-tilgang med evaluering, og kan fortsette med basisversjon uten evaluering av egne økter.

Sjekk ut mulighetene for ditt treningssenter her.

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]