annonse

annonse

Gir Myworkout til alle medlemmene

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

SKY Fitness Fyllingsdalen gir alle medlemmene premium-tilgang til trenings-appen Myworkout GO, for å beholde medlemmene lengre og selge flere medlemskap. 

SKY Fitness Fyllingsdalen er det første SKY-senteret som gir Myworkout til medlemmene sine. Senteret betaler to kroner per medlem per måned, og appen er integrert med medlemssystemet Exceline – slik at tilgangen til Myworkout følger medlemskapet automatisk.

Medlemmene får en sms når de melder seg inn slik at de blir hjulpet til å komme i gang. Så lenge man er medlem beholdes tilgangen til appen, men brukerne mister tilgangen hvis de melder seg ut av senteret.

Gründer og CEO i Myworkout, Knut Løkke, fastslår at samarbeidet mellom treningssenteret og Myworkout har to målsettinger: Selge flere medlemskap og beholde eksisterende medlemmer lengre.

Mest effektiv trening

– Dette gjøres ved at medlemmene får automatisk premium tilgang i Myworkout GO-appen når de melder seg inn i SKY Fitness Fyllingsdalen. Dermed får de treningsguiding via appen med en gang de melder seg inn, og får sett sin egen treningsfremgang i VO2max og biologisk alder underveis i medlemskapet.

Knut Løkke (Foto: Myworkout)

– Studier har nemlig vist at objektiv måling av treningseffekt øker gjennomføring av trening over tid. Og det er det alt handler om, å hjelpe mennesker å trene over tid for å få god helse og leve gode liv. Får man til dette er det god butikk. Det er vinn, vinn for både medlemmet og treningssenteret, sier Løkke.

Han konstaterer at det finnes mange apper som måler og logger trening, men påpeker at Myworkout GO instruerer brukeren i den mest effektive treningen som forskningen kjenner.

– Appen guider brukeren til å trene med riktig intensitet og det er dette som er nøkkelen til hvorfor akkurat denne treningen er så effektiv.

LES OGSÅ: Myworkout vil ha med treningssentrene

Tar det rolig i markedet

Løkke forteller at SKY Fitness Fyllingsdalen er det niende treningssenteret som implementerer Myworkout GO.

– Hvor mange slike avtaler forventer å signe det kommende året?

– I løpet av året håper vi å gjøre avtale med 10 nye sentre. Vi vet at det ikke er et veldig «hårete» antall, og vi vet at vi kunne klart flere. Men et slikt antall sikrer at treningssenteret får en god «on boarding» med en solid markedspakke. Vi er i sterk vekst, så det er viktig ikke å gape over for mye også.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Den viktigste jobben for Myworkout er å instruere og motivere medlemmer til å trene, slik at treningssenteret får flere medlemmer og at medlemmene blir medlem i lengre tid. Det tjener både vi og treningssenteret penger på, fastslår Løkke.

Fornøyde deltakere

Midt i november arrangerte SKY Fitness Fyllingsdalen en kick off som handlet om å forklare hvorfor biologisk alder basert på VO2max, er den viktigste og mest presise parameteren som eksisterer for fysisk helse og prestasjon i utholdenhetsidretter.

Det ble også demonstrert hvordan appen guider brukerne til den samme effektive treningen som gjennomføres av noen av verdens mest kjente og mestvinnende fotballspillere og olympiske gullmedaljevinnere.

Foredraget ble holdt av fysioterapeut og treningsfysiolog Håvard Haglo, som jobber som forsker og terapeut i Treningsklinikken.no hvor Myworkout brukes som viktig verktøy i trening som medisin. Treningsklinikken drives av Myworkout.

– Hvordan ble kick offen og appen mottatt?

Testløping på SKY Fitness Fyllingsdalen (Foto: Myworkout)

– De som møtte opp til foredraget og utførte testløpene var skikkelig fornøyde og var veldig glad for å kunne være med på dette opplegget. De var overrasket over at 4×4-metoden gav så mange helsefordeler som det gjør.

– De var ikke klar over hvorfor 4×4 var så effektiv som treningsform før de kom på foredraget. Da de utførte testløpet og førte inn resultatet på appen, ble de veldig motiverte til å fortsette med dette. Mange fortalte at dette var en oppvekker, sier PT-ansvarlig Kristine Hjørnevik i SKY Fitness Fyllingsdalen.

Skal være en motivator

Hun forteller at senteret etter kun 2,5 måneder i markedet har fått 700 medlemmer – noe de er veldig fornøyd med.

– Hvorfor valgte dere å implementere Myworkout GO i medlemskapet?

– Vi ville gi medlemmene våre en unik mulighet til å teste ut denne appen innbakt i medlemskapet da dette er en svært effektiv måte å måle sin framgang og dermed også sjekke sin metabolske alder i forhold til det å løpe 4×4.

– Det å se at sin metabolske alder blir lavere, svart på hvitt, er en fantastisk motivasjon for våre medlemmer til å utføre løpene – og dermed fortsette å trene videre.

– Hva slags effekt forventer dere å se i månedene fremover?

– Vi håper, ved hjelp av appen, at folk forstår viktigheten av det å trene, både av helsemessige grunner – men også fordi det er gøy. Appen er et meget enkelt verktøy for folk når det gjelder å gjennomføre treningsøkter – ikke bare løp, ro og sykle – men også med tanke på styrketrening. Det å kjøre en styrkeøkt på 4×4 er også vært effektivt, fastslår Hjørnevik.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]