annonse

annonse

Gir PT-ene 100 prosent av inntekten

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Avancia Skedsmokorset er nedstengt for andre gang på grunn av koronavedtak. Senterleder Magnus Gundrosen dropper senterinntekter fra PT-salget så lenge nedstengingen varer. – Vi skal tross alt feire jul alle sammen, sier Gundrosen.

Under forrige lockdown fristilte Acvancia alle sien personlige trenere fra konkurranseklausulen, for å sørge for økt omsetning og flere muligheter for inntekt – samtidig som senteret gav muligheten til forskuttering på 20 000 kroner i måneden.

LES OGSÅ: Avancia Sport Center gir PT-ene forskuddsbetaling

– Situasjonen i dag er noe annerledes. Vi har fått lov til å drive med PT 1-1 ute, med god avstand og bra smittevern. Dette sørger for at våre PT fortsatt har en inntekt, men kraftig redusert.

– Vi ønsker å ta vare på våre ansatte, nå spesielt våre personlige trenere – samtidig som vi håper at det er flere i bransjen som gjør det samme for å ta vare på PT som en meget viktig yrkesgruppe, sier Gundrosen.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Er en selvfølge

For å sørge for at PT-ene får ekstra levebrød i nedstengingsperioden, har senteret besluttet at alle PT får 100 prosent av omsetningen for alle PT-timer i perioden frem til senteret gjenåpner.

– Det vil si at alle våre personlige trenere er fritatt fra «leie» i perioden vi er pålagt å holde stengt, som igjen gjør at våre PT får en økt omsetning på nærmere 30 prosent. Jeg ser på denne avgjørelsen som en selvfølge og et nødvendig tiltak for å sørge for at vår familie skal få det bedre – vi skal tross alt feire jul alle sammen, fastslår Gundrosen.

Avancia er pålagt nedstengt til og med den 2. desember, på lik linje med alle andre treningssentre i Lillestrøm kommune.

Gundrosen opplyser at samtidig som de håper på en snarlig gjenåpning, er de forberedt på at denne nedstengningen kan være ut året.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]